Telly rozšiřuje nabídku zahraničních fotbalových soutěží, přidává ženskou Super League. (Ilustrační foto - redakční koláž).

Televizní operátor Telly přidává do svých sportovních balíčků další zápasy z prestižních evropských fotbalových soutěží, diváci uvidí více zápasů německé Bundesligy, španělské LaLigy, italské Serie A nebo Ligy mistrů UEFA. Nově přidává i přenosy nejprestižnější ligy ženského fotbalu, anglickou Women’s Super League.

Telly výrazně rozšiřuje plánované množství vysílaných přenosů. Fanoušci fotbalu budou moci sledovat ještě více zápasů německé Bundesligy, španělské LaLigy, italské Serie A a Ligy mistrů UEFA, nově i na kanálech Premier Sport 1 a 2. V rámci jednotlivých soutěží jde o desítky dalších zápasů vysílaných nad rámec nynější nabídky na kanálech Nova Sport 3 a 4.

„Nejvyšší německá, italská i španělská fotbalová liga je mezi našimi diváky velmi oblíbená a v každém kole nabízí hned několik atraktivních zápasů. Rozhodli jsme se proto fanouškům nad rámec dosavadní nabídky tyto extra zápasy zpřístupnit,“ upřesnil Jan Schöppel, šéf marketingu televize Telly.

Na kanálech Premier Sport 1 a 2 nadále pokračuje vysílání přímých přenosů z druhé nejvyšší anglické fotbalové soutěže Sky Bet Championship, skotské nejvyšší ligy Scottish Premiership a anglického fotbalového poháru FA Cup. Stejně tak pokračují i přenosy nejprestižnější světové MMA organizace UFC, amerického fotbalu NFL, baseballové MLB či basketbalové Euroligy.

Novinkou je vysílání přenosů nejvyšší anglické ligy ženského fotbalu Women’s Super League s dvanácti profesionálními týmy a českou zástupkyní Kateřinou Svitkovou v dresu londýnské Chelsea. Jednotlivé zápasy budou od září k vidění taktéž na kanálech Premier Sport 1 a 2.

„Ženský fotbal patří celosvětově co do popularity k nejvíce rostoucím sportům, proto nás velmi těší, že naši zákazníci budou mít možnost vychutnat si nejkvalitnější ženskou fotbalovou ligu na vlastní oči,“ doplnil Schöppel.

Sportovní kanály vysílané televizní operátorem Telly zahrnují i přenosy z dalších sportů, například NHL, NBA, MotoGP a Ligue 1 na kanálech Nova Sport 1 a 2 či tenisové turnaje ATP včetně Grand Slamů, cyklistické závody Grand Tour a další sporty na kanálech Eurosport 1 a 2.

Sportovní balíček Telly obsahuje celkem 19 sportovních stanic vysílajících v HD rozlišení. Sledovat jednotlivé pořady lze až na dvou zařízeních ve všech zemích Evropské unie. Nechybí ani možnost zpětného přetáčení nebo přeskakování reklam. Cena 30denního sportovního balíčku činí 250 korun (8,30 Kč/den).

V nabídce jsou také 14denní balíček za 200 korun (14,28 Kč/den) nebo roční za 2500 korun (6,84 Kč/den).

Premier League – jednání pokračují

O možnostech přenosů zápasů Premier League na Telly stále probíhají jednání s držitelem vysílací licence k tomuto kanálu.

„Přenosy zápasů Premier League se v nadcházejícím ročníku přesunuly na nový kanál Canal+ Sport. O možnostech zařazení tohoto kanálu do nabídky Telly s držitelem vysílací licence stále probíhají náročná a intenzivní jednání, které budou pokračovat i v následujících týdnech, přestože se liga již rozjela,“ uzavřel Schöppel.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)