Portfolio platebních karet Fio banky nově doplňují kreditní Visa karty pro občany i podnikatele. (Foto: Fio banka)

Portfolio platebních karet Fio banky nově doplňují kreditní Visa karty pro občany i podnikatele. Stejně tak se rozrůstá i nabídka prémiových karet. Se všemi Visa kartami od Fio banky mají klienti neomezené výběry zdarma po celém světě.

„Chceme dát klientům možnost volby, a tak jsme doplnili naši nabídku platebních karet hned o čtyři nové položky. A jelikož základní karty obou hlavních karetních asociací vydáváme za stejných podmínek, každý se opravdu může rozhodnout podle sebe,“ uvedl obchodní ředitel Jan Bláha.

V nabídce platebních karet Fio banky nově jsou prémiové karty Visa Platinum a Visa Business Gold, které se vyznačují zejména vyššími limity.

Zároveň je u karty automaticky sjednaná vyšší varianta cestovního pojištění i pojištění ztráty a krádeže platební karty. Vydání těchto karet je zdarma a je posuzováno individuálně, zpravidla na základě historie klienta u Fio banky.

Za tyto prémiové karty se platí měsíční poplatek 299 Kč za kartu Platinum nebo 199 Kč za kartu Business Gold.

Kartu Visa Platinum je možné vydat k běžným účtům, kartu Visa Business Gold pak k podnikatelským účtům. Obě karty si lze též sjednat ke spořicímu úču Fio konto.

Všechny typy Visa karet vydávané Fio banku umožňují klientům neomezeně vybírat z bankomatů po celém světě zdarma.

Banka rozšiřuje i nabídku kreditních karet o karty od společnosti Visa. Běžná Visa Credit je určená pro fyzické osoby a Visa Business Credit pro podnikatele.

Obě kreditní karty mají shodně bezúročné období 45 dní, jehož začátek si klient může sám nastavit, nebo možnost nastavení inkasa na splacení celé vyčerpané částky zdarma.

O kreditní karty je možné požádat online v mobilním i internetovém bankovnictví. (pel)