ROSSMANN rozšiřuje svou síť prodejen. Od začátku roku otevřela 4 prodejny a 12 zmodernizovala. (Foto: ROSSMANN)

Společnost ROSSMANN chce být svým zákazníkům co nejblíže, a proto i v roce 2022 aktivně rozšiřuje svou síť prodejen o atraktivní prostory v zajímavých lokalitách. Od začátku letošního roku došlo k otevření čtyř nových drogerií ROSSMANN a dvanáct poboček prošlo modernizací.

ROSSMANN tak nadále upevňuje svou pozici oblíbeného prodejce rozsáhlého sortimentu drogistického zboží, sezónních produktů, stejně jako bohaté nabídky privátních značek ROSSMANN, jako je například ISANA, Babydream, Ideenwelt /Svět nápadů/, enerBiO a Alterra.

Síť drogerií ROSSMANN je zákazníkům v České republice k dispozici již 28 let a od počátku vstupu na český trh se snaží maximálně vycházet vstříc veškerým jejich potřebám.

Z toho vyplývá nejen postupná modernizace stávajících poboček, ale i otevírání nových.

Na své zákazníky se tak těší od dubna letošního roku nové pobočky drogerií ROSSMANN na pražských Vinohradech v ulicích Londýnská a Vinohradská, na Kubánském náměstí ve Vršovicích a od poloviny července v ulici Strojírenská v Havlíčkově Brodě.

(Foto: ROSSMANN)

„V roce 2022 i nadále chceme našim zákazníkům v drogeriích ROSSMANN nabízet tu nejlepší zákaznickou zkušenost a poskytovat jim každý den ty nejlepší nabídky a nejširší drogistický sortiment. Čtyřmi novými prodejnami a 12 modernizacemi rozhodně v letošním roce nekončíme. Mimo to plánujeme i celou řadu dalších projektů zaměřených na inovaci, digitalizaci a automatizaci,“ uvedla Olga Stanley, manažerka komunikace společnosti ROSSMANN.

V drogeriích ROSSMANN v rámci modernizací pokračuje zavádění samoobslužných pokladech, které jsou bezhotovostní a podporují bezkontaktní nákup, což zákazníkům urychluje celý nákupní proces.

(Foto: ROSSMANN)

Samozřejmostí drogerií ROSSMANN je i poskytování bezplatného Wi-Fi připojení, díky kterému mají zákazníci v kamenných prodejnách zdarma k dispozici informace o aktuálních nabídkách a výhodách v rámci svého členství ve věrnostním programu ROSSMANN CLUB.

Vedle nákupu v kamenných prodejnách poskytuje drogerie ROSSMANN také možnost nakoupit online prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB.

Ta nabízí intuitivní ovládání na dotykovém displeji chytrého telefonu, pohodlné vyhledávání, mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a samozřejmě okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí.

Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

(Foto: ROSSMANN)


Nové prodejny 2022:

1. Praha 2, Londýnská 608/52, Vinohrady

2. Praha 3, Vinohradská 1874/137, Vinohrady

3. Praha 10, Kubánské náměstí 1318/21, Vršovice

4. Havlíčkův Brod, Strojírenská 3581


Zmodernizované prodejny 2022:

1. Roztoky u Prahy, Lidická 2368

2. Liberec, Fügnerova 371

3. Praha 6, Blox, Evropská 2758

4. Roudnice n. Labem, Alej 17. listopadu 812

5. Zlín, Dlouhá 507

6. Opava, OC Breda, U Fortny 49/10

7. Uherský Brod, Bří Lužů 2251

8. Nový Jičín, Obchodní galerie Tabačka, Přemyslovců 2252/1

9. Frýdek Místek, Antonínovo nám. 92

10. Vsetín, Dolní náměstí 314

11. Brno Bystrc, Kubíčkova 1080/6

12. Říčany, Obchodní 2722/10


O drogerii ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN s celkovým obratem přes 11 miliard euro provozuje v 8 evropských zemích více než 4 400 prodejen a zaměstnává více než 56 500 pracovníků. ROSSMANN v České republice je společný joint venture Dirk Rossmann GmbH Německo a A.S. Watson Hongkong.

A.S. Watson je největší health & beauty retailer s celosvětovým obratem 17 miliard euro a počtem obchodů 16 400.  

V České republice má ROSSMANN více než 155 prodejen s ročním obratem více než 4,5 miliardy Kč.

ROSSMANN se řídí potřebami a přáními svých zákazníků. Společnost vyvinula výhradně digitální věrnostní program v aplikaci – ROSSMANN CLUB. Ve svých moderních prodejnách ROSSMANN nabízí zákazníkům vedle širokého a kvalitního sortimentu značkových produktů také výrobky vlastních značek ISANA, Babydream, enerBiO, Alterra, Ideenwelt /Svět nápadů/ a další.

Výrobky privátních značek Alterra a enerBiO jako první v ČR získaly mezinárodní ocenění pečetí kvality GREEN BRANDS za udržitelné podnikání. ROSSMANN je velice aktivní i na poli udržitelnosti. Od r. 2009 společnost přerozdělila již více než 65 mil. Kč na pomoc ohroženým dětem a rodinám v nouzi.

(pel)