KB Pojišťovna startuje léto soutěží o zájezd za 100 tisíc korun. (Ilustrační foto)

Pro všechny zájemce o cestovní pojištění připravila KB Pojišťovna, ve spolupráci s Komerční bankou a cestovní kanceláři FISCHER, soutěž o zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 100 tisíc korun. Zapojit se mohou stávající i noví klienti KB Pojišťovny, kteří si v průběhu letních prázdnin od 27. 6. do 31. 8. 2022 sjednají jednorázové cestovní pojištění. To lze uzavřít jednoduše on-line během několika minut, a to s 15% slevou.

Letní sezóna přímo vybízí k tomu sbalit si zavazadla a vyrazit za zážitky. Přibalit si na dovolenou také cestovní pojištění nezabere žádné místo a v případě nečekaných komplikací může nepříjemnou událost významně usnadnit.

Jednorázové cestovní pojištění od KB Pojišťovny můžou klienti sjednat jak pro cesty do zahraničí, tak v rámci České republiky. Zahrnuje širokou škálu pojistné ochrany.

„Pokud jedete do zahraničí, rozhodně si nezapomeňte sjednat cestovní pojištění na krytí léčebných výloh a také pojištění odpovědnosti. Pár stokorun navíc vám totiž může ušetřit obrovské náklady, které byste jinak museli platit ze svého,“ upozornil David Leiss, ředitel odboru Produktového vývoje.

„Pro cestovatele, kteří jedou mimo území EU, kde se nemohou spoléhat na evropský průkaz zdravotního pojištění, je pak cestovní pojištění prakticky nutností. V těchto případech navíc vždy doporučujeme sjednat si co nejvyšší limit pojistného plnění,“ dodal Leiss.

Do letní soutěže KB Pojišťovny je automaticky zapojen každý, kdo si od 27. 6. do 31. 8. 2022 sjedná jednorázové cestovní pojištění. O soutěži a jejích pravidlech se lidé dozví například na facebookovém profilu pojišťovny, vše o akci pak samozřejmě naleznou také na webu Komerční banky a KB Pojišťovny. Výherce poukazu v hodnotě 100 tisíc korun od CK FISCHER bude vylosován do 9. 9. 2022.

Cestovní pojištění od KB Pojišťovny:

  • 15% sleva při on-line sjednání;
  • krytí až do výše 5 milionů Kč;
  • pojištění kryje léčbu COVID-19;
  • nonstop asistence v češtině po celém světě a mnoho dalšího;
  • možnost připojistit úraz, odpovědnost za škodu, storno cesty či zavazadla.

(pel)