ČEZ a Česká pošta rozšiřují strategickou spolupráci.

ČEZ a Česká pošta rozšiřují strategickou spolupráci. Další pobočky se otevírají v Brandýse nad Labem a dalších sedmnácti městech. V předchozích dvou vlnách byla kontaktní místa ČEZ Prodej otevřena na 22 poštovních pobočkách a nově se otevírají na dalších 18 pobočkách.

Zákazníci si tak budou moci nově vyřídit veškeré své požadavky týkající se energií v Dobřichovicích, Slaném, Brandýse nad Labem, Frýdlantu v Čechách, Uničově, Zábřehu, Vysokém Mýtu, Sušici, Klatovech, Rakovníku, Tachově, Chrudimi, Kadani, Kopřivnici, Hlučíně, Litvínově, Břeclavi a Třebíči.

Na základě dohody obou společností budou do konce tohoto roku přepážky ČEZ Prodej klientům k dispozici na 73 poštovních pobočkách po celé republice.

Nově otevřená kontaktní místa se tak přidávají k těm v Berouně, Blansku, Brně, Českých Budějovicích, Hlinsku v Čechách, Chrudimi, Jablonci nad Nisou, Jeseníku, Jihlavě, Jindřichově Hradci, Lounech, Mělníku, Písku, Rokycanech, Říčanech u Prahy, Strakonicích, Táboře, Uherském Hradišti, Vsetíně, Vyškově, Zlíně a Žďáře nad Sázavou.

„Dosavadní spolupráce se ukázala jako přínosná pro všechny tři strany. Českou poštu, ČEZ Prodej a hlavně pro zákazníky. Těch na specializované přepážky přišly vyřídit své záležitosti spojené s energiemi desetitisíce klientů. Spolupráce šlape a jsem rád, že můžeme na poštách otevřít další přepážky ČEZ,“ uvedl generální ředitel České pošty Roman Knap.



„Dosavadní zkušenosti z provozu plně potvrdily užitečnost a přínos obsluhy našich zákazníků na poštovních pobočkách, počet uspokojených požadavků se tu od loňského léta více než ztrojnásobil. I když klademe důraz na online řešení požadavků, a neustále proto zkvalitňujeme digitální služby, považujeme za důležité i udržování osobního kontaktu s lidmi,“ vysvětlil generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

„Právě pobočky České pošty jsou ideálním místem, kde si zákazníci mohou vyřešit své požadavky spojené s elektřinou nebo plynem,“ dodal.

Na těchto vybraných poštách si v kontaktních místech ČEZ Prodej mohou zákazníci vyřídit vše okolo energií či získat kontakty na odborníky, kteří jim poradí například s instalací střešní fotovoltaické elektrárny na rodinné domy. Též se mohou poradit o instalaci domácích tepelných čerpadel nebo plynových a elektrokotlů. (sfr)