Trinity Bank aktualizovala úrok až na 4,08 % ročně. (Ilustrační foto)

Trinity Bank aktualizovala úrok až 4,08 % ročně. Reagovala tak na zvýšení základní sazby ze strany České národní banky a od 11. dubna 2022 nabízí účet s fixací na jeden rok s úrokem až 4,08 % p.a. Klienti mají jedinečnou možnost dosáhnout ještě vyššího zhodnocení než doposud.

Podmínkou je fixace finančních prostředků na jeden rok s nadstandardní pevnou sazbou 4,08 % p.a. do výše vkladu 400 000 Kč, nad 400 000 Kč se vklady úročí pevnou sazbou 3,68 %.

„Trinity Bank se již od svého vzniku před 25 lety zaměřuje na nadstandardní zhodnocování vkladů klientů a budování důvěry. Vždy rychle reagujeme na zvyšování sazeb ze strany ČNB, abychom klientům poskytovali dlouhodobě nejatraktivnější zhodnocení financí na trhu.“

„Nyní jsme se proto rozhodli připravit pro klienty možnost fixovat si své prostředky na jeden rok s jedinečným úrokem až 4,08 procenta ročně,“ vysvětlil strategii Trinity Bank její zakladatel, Radomír Lapčík.

Tuto nabídku mohou využít stávající i noví klienti, kteří již splnili nebo splní podmínky Marketingové akce Dobrý klient. Účet je kompletně bez poplatků a bude možné jej založit online.

Stávající klienti zhodnocení nezískávají automaticky. Zafixovat si mohou celý zůstatek na stávajícím účtu nebo v případě požadavku zafixovat si jen část prostředků. Bude nutné založit nový účet, na kterém bude toto nastavení zajištěno.

V případě, že chtějí využít této zvýhodněné úrokové sazby a své prostředky či část prostředků si zafixovat na 12 měsíců, musí kontaktovat banku a následně obdrží další informace spojené s nastavením této sazby.

Trinity Bank se označuje za „českou bankus 25letou historií“.

Specializuje se na privátní a korporátní bankovnictví. U soukromých osob se zaměřuje především na vkladové produkty, které zajistí mimořádné zhodnocení úspor.

Naopak u podnikatelů a firem se specializuje na úvěrové produkty, u kterých je kladen důraz zejména na rychlost vyřízení, vstřícnost a individuální přístup. (sfr)