Obchodní řetězec Albert přichází se širokou nabídkou tapas v obalech z recyklovaného plastu.

Obchodní řetězec Albert přichází se širokou nabídkou tapas v obalech z recyklovaného plastu. Zákazníci obchodů Albert mohou nově vyzkoušet širokou nabídku tzv. tapas, delikates mezinárodní kuchyně, které se skvěle hodí pro chvíle společného stolování. Celkem mohou vybírat z 55 různých produktů pod značkou Albert Excellent.

Novinkou v sortimentu obchodů Albert, jež ocení nejen milovníci posezení s přáteli, ke kterému patří dobré jídlo, jsou tzv. tapas. Jedná se o nejrůznějšími delikatesy, které se skvěle hodí pro příležitosti setkávání jako jsou jarní grilování s rodinou, narozeninové oslavy či popracovní posezení s kolegy. Zákazníci jistě ocení i balení vyrobená z 80 % z recyklovaného plastu, tzv. rPET.

Nyní si zákazníci mohou v obchodech Albert vybrat pro podobné příležitosti společných chvil z celkem 55 druhů tapas pod značkou Albert Excellent. Plná nabídka čítá 55 produktů, přičemž jejich dostupnost se liší podle velkosti prodejny.

„Našim zákazníkům nabízíme nejširší nabídku tapas z kamenných řetězců u nás, vyzkoušet mohou například různé pomazánky, humusy, tapenády, sýry nebo rybí produkty, ale i oblíbené klobásky fuet nebo sušenou šunku serrano,“ uvedla Jana Dudarcová, manažerka oddělení delikates.

„Na své si přijdou také vegani díky široké škále oliv a nakládané zelenině a některé z produktů jako například rajčata s provensálskými bylinkami, bazalkové pesto, uleželá gouda či olivy Kalamon jsou dostupné také v bio kvalitě,“ dodala.

Vedle výše zmíněných tvoří nabídku tapas například plněná coppa se smetanovým sýrem a fíky, lanýžový salám, pomazánka guacamole, krevety s chilli a citronem, salám Spianata Romana, olivy Nocellara s rozmarýnem a pepřem a celá řada dalších delikates.

Tapas jsou dostupné v kamenných prodejnách za ceny v rozmezí 50–90 Kč. Zákazníci mohou do 20. 4. využít speciální akce 2+1 ve všech supermarketech a hypermarketech Albert a zpestřit si tak Velikonoce a další speciální příležitosti pochoutkami ze všech koutů světa.

V obalech z 80 % rPET je zabaleno 54 produktů, výjimkou je jediný produkt, který má podíl nižší. (sfr)