BILLA naděluje zákazníkům k Velikonocům slevu 50 Kč na příští nákup. (Ilustrační foto)

Obchodní řetězec BILLA naděluje zákazníkům k Velikonocům slevu 50 Kč na příští nákup. Aby byly Velikonoce ještě příjemnější, naděluje řetězec BILLA svým zákazníkům radost v podobě zvýhodněného příštího nákupu. Ať už si do BILLY zákazníci přijdou pro vajíčka, beránka nebo suroviny na velikonoční nádivku, naleznou na své účtence slevu 50 korun na další nákup nad 500 korun.

Akce platí od středy 6. dubna a potrvá až do Božího hodu Velikonočního, do neděle 17. dubna.

Svátky jara se tradičně nesou ve znamení velikonočních koled, pomlázek, a malovaných vajec. Chybět ale samozřejmě nesmí ani sváteční jídlo a pochutiny, jako jsou mazanec, nádivka či listová zelenina na Zelený čtvrtek. S ingrediencemi pomůže řetězec BILLA nejen svým sortimentem, ale i padesátikorunovou slevou na další nákup v hodnotě nad 500 korun.

Stačí jednoduše kdykoli od 6. dubna do 17. dubna nakoupit v některém z obchodů BILLA a při placení si ponechat útržek z účtenky se slevovým kódem. Ten pak mohou zákazníci uplatnit při příštím nákupu v minimální hodnotě 500 korun.

Akce platí na všech prodejnách BILLA. Sleva se nevztahuje na alkohol (kromě piva a vína), tabákové výrobky, tiskoviny, dárkové karty, kupóny a zálohované obaly. (sfr)