Firma JOB AIR Technic získala mezinárodní certifikaci EN ISO 14001:2015.

Společnost JOB AIR Technic získala mezinárodní certifikaci EN ISO 14001:2015, mezinárodní standard pro systémy environmentálního managementu a nejpoužívanějšího standardu EMS na světě.

Tento standard pomůže společnosti zlepšit správu životního prostředí, snížit provozní náklady, zlepšit vztahy s třetími stranami a získat více podnikatelských příležitostí.

Ostravské letecké opravny JOB AIR Technic se soustřeďují zejména na těžkou údržbu letadel, konkrétně takzvané Redelivery a C-Checky. V roce 2019 měla společnost v údržbě celkem 105 letounů. 79 z nich bylo typu Boeing 737NG, zbylých 26 pak typu Airbus A320.

Významnou novinkou na přelomu let 2019 a 2020 byla podpora opravy křídla širokotrupého letounu Airbus A330, na jehož údržbu získal JOB AIR Technic oprávnění v roce 2017.

Zmíněná zakázka byla první cennou referencí, jež dále zvyšuje diverzifikaci služeb společnosti. Zahájení údržby širokotrupých letounů, jež se rozměrově vejdou do původního hangáru společnosti, bylo právě otevření nového hangáru.


Více o společnosti čtěte ZDE:

JOB AIR Technic hledá v průběhu krize letecké dopravy nové příležitosti

Firma JOB AIR Technic slavnostně otevřela nový opravárenský hangár v Ostravě-Mošnově