Neymar je hluchý vůči nabídkám PSG na prodloužení smlouvy v Paříži. Vyhlíží Barcelonu.

Brazilská superhvězda ve službách Paříže, Neymar, je údajně hluchá vůči nabídkám PSG na prodloužení smlouvy v klubu francouzského fotbalového mistra. Neymar stále doufá, že bude moci přestoupit zpět do FC Barcelona. Katalánský klub však nyní má zřejmě jiné priority.

Neymar si údajně odmítl vyslechnout nabídku na prodloužení smlouvy v klubu Paris Saint-Germain. Brazilská hvězda nyní nehraje z důvodu opětovného zranění.

Během letního přestupového termínu se Neymar vehementně pokoušel přestoupit do Barcelony. Zájem o něho údajně projevoval i Real Madrid.

Přestup se však neuskutečnil a to zejména z důvodu vysokých finančních požadavků PSG.

Vedení PSG bylo Neymarovou neloajalitou rozladěno. Fanoušci PSG na Neymara dokonce na zápasech pískali.

Neymar si vedení klubu i fanoušky částečně udobřil dobrými výkony na hřišti, když několik zápasů sám rozhodl ve prospěch PSG vstřelením vítězné branky.

PSG se nyní pokouší zahájit jednání o prodloužení Neymarovy smlouvy v pařížském klubu.

Podle médií však nabídky PSG nedopadají na živnou půdu. Neymar i jeho otec, který působí jako hráčův manažer, jsou vůči nabídkám hluší. Podle všeho nadále doufají, že Neymar bude moci přestoupit do Barcelony.

Snaží se proto tuto naději živit do posledního možného okamžiku.

Barcelona však podle dostupných informací upírá nyní pozornost jiným směrem. Katalánský klub údajně řeší situaci kolem Luise Suareze (33 let), za kterého hledá vhodnou náhradu.

Typově však nemůže jít o hráče, jako je Neymar. Suarezova role na hřišti v pozici „čísla 9“ je jiná, než na jakou je zvyklý Neymar.

Podobné přestupové problémy řeší i PSG, jelikož hráči jako Edinson Cavani či Layvin Kurzawa jsou na odchodu z klubu. Smlouvu v PSG naopak prodloužili Thomas Meunier a Marco Verratti.

Podobnou smlouvu na pokračování v klubu mají na stole i Marquinhos a Thiago Silva. (sfr)

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.