O Thomase Müllera mají údajně zájem v italském Interu Milán i v Manchesteru United.

O Thomase Müllera, legendu Bayernu Mnichov, mají údajně zájem v italském Interu Milán i v Manchesteru United. Müller v poslední době ztratil místo v základní sestavě bavorského velkoklubu. Jeho kvalita je však nezpochybnitelná, což dokázal v v posledním kole Ligy mistrů, kde patřil k strůjcům vítězství Bayernu na hřišti Olympiacosu Pireus.

Inter Milán a Manchester United mají velký zájem o získání legendárního německého fotbalisty Thomasa Müllera, který v poslední době ztrácí místo v základní sestavě Bayernu Mnichov.

Třicetiletý Müller má v bavorském klubu smlouvu do roku 2021. Na místě ofenzívního záložníka v základní sestavě Bayernu mu však čím dál více konkuruje Phillippe Coutinho.

Podle magazínu Kicker má o Müllera intenzivní zájem milánský Inter, kde mimo jiné působí i slovenský reprezentant Milan Škriniar.

Sport Bild však informoval, že hlavním zájemcem o získání Müllera do svých služeb je klub z Old Trafford.

„Snažím se soustředit jen na fotbal,“ reagoval Müller po zatím posledním zápase Ligy mistrů na hřišti řeckého Olympiacosu Pireus. Müller byl v tomto zápase velkou oporou Bayernu.

Po Müllerově střele dal vyrovnávací gól Bayernu Robert Lewandowski. Müller asistoval také u druhého gólu v zápase, který  Bayern vyhrálů 3:2.

Müller celou svoji dosavadní kariéru strávil v Bayernu Mnichov, se kterým získal řadu ligových titulů a vyhrál s ním i Ligu mistrů. V německé reprezentaci slavil Müller titul mistra světa v roce 2014. (sfr)

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech německé Bundesligy, italské Série A, španělské La Ligy i anglické fotbalové Premier League na DIGI TV.