Mbappé zůstává v PSG. Jeho týmový kolega Neymar se po dlouhém zranění vrátil na ligový trávník.

Pařížští PSG získali už ve 33. kole francouzský titul. ještě lepší zprávou pro fanoušky PSG je fakt, že suverénně nejlepší střelec klubu, Kylian Mbappé zůstane i nadále v pařížském klubu. Odmítl spekulace o svém odchodu do Realu Madrid. Současně se na ligový trávník vrátila po zranění největší hvězda pařížských, Brazilec Neymar.

Teprve dvacetiletý fotbalista Kylian Mbappé při oslavách ligového titulu odmítl spekulace o možném přestupu do Realu Madrid, který po návratu Zinédina Zidana hodlá investovat stovky milionů eur do letních posil.

„Zůstávám v PSG,“ prohlásil Mbappé v rozhovoru.

„Jsem tady a jsem tady v PSG součástí projektu. Je dobře pro Real, že je Zizou zpátky, ale budu jejich zápasy pouze sledovat jako fanoušek,“ zdůraznil Mbappé.

V Realu Madrid má staronový trenér Zidane údajně slíbeno od klubového vedení asi devět miliard korun na letní přestupy a Mbappé byl mezi vysněnými posilami.

Byl to právě Mbappé, kdo v 33. kole Ligue 1 zařídil hattrickem výhru 3:1 nad Monakem. V této sezoně francouzské ligy má Mbappé na kontě už 30 branek a také šanci, že překoná klubový rekord Zlatana Ibrahimovice.

Ten jich ve své poslední sezoně v Paříži (2015/16) dal ještě o osm více, Mbappé má na překonání rekordu ještě 5 ligových kol. (sfr)

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.


Více o tématu čtěte ZDE:

Neymar a Real: Brazilec zřejmě zůstane v pařížském PSG. Jeho otec nechce, aby měnil klub

Zidane má v Realu 9 miliard na nákup fotbalových megahvězd typu Mbapého či Neymara