Ronaldo se zranil v zápase Portugalska se Srbskem. CR7 však slíbil, že zápas Juventusu s Ajaxem stihne.

Ronaldo možná nakonec nastoupí za Juventus proti Ajaxu ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Ronaldovo zranění z reprezentačního zápasu proti Srbsku zřejmě nebude tak vážné, aby hvězdného CR7, který je oporou Staré dámy, vyřadilo na delší dobu z činnosti. Ronaldo naznačil, že by do zápasu „Juve“ proti Ajaxu Amsterdam mohl být zdravotně v pořádku.

Fanouškům Juventusu Turín během pondělního zápasu Portugalska se Srbskem muselo zatrnout hrůzou v okamžiku, kdy hvězdný Portugalec Ronaldo odkulhal ze hřiště se zraněním nohy.

Stará dáma totiž hraje již 10. dubna veledůležitý čtvrtfinálový zápas s Ajaxem. Případná Ronaldova absence by podstatně snižovala šance Juventusu ve střetnutí s fantasticky hrajícím Ajaxem, vedeným geniálním Dušanem Tadičem.

Portugalská superstar Juventusu Cristiano Ronaldo však zřejmě bude svému týmu chybět v nadcházejících 3 zápasech italské Serie A. Informoval o tom Corriere della Sera.

Ronaldovo vyšetření potvrdilo menší zranění pravého stehenního svalu. Přesto by měl Ronaldo stihnout už první zápas čtvrtfinále Ligy mistrů, v němž se „Juve“ střetnou s Ajaxem.

„Žádné obavy. Znám svoje tělo, vím, že se takové věci stávají, ale budu v pořádku. Vrátím se za jeden či dva týdny,“ prohlásil Ronaldo ke svému zranění.

Úvodní duel čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů mezi Juventusem Turín a Ajaxem Amsterdam se hraje 10. dubna. (sfr)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat Ronalda a jeho Juventus Turín v zápasech italské Série A, stejně jako zápasy španělské La Ligy, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.