Keylor Navas by mohl přijít do Juventusu za Cristianem Ronaldem...

Fotbalový velkoklub Real Madrid možná prodá do Juventusu Turín další ze svých hvězd. Podle deníku Corriere di Torino by mohl po odchodu Cristiana Ronalda zavítat do kádru Staré dámy také brankář Keylor Navas.

Navas byl dlouholetá jednička Realu, jednatřicetiletý Kostaričan sice začal jako jednička i letošní sezonu, v posledních utkáních jej ale vystřídala mezi tyčemi letní posila Thibaut Courtois. A lze předpokládat, že šestadvacetiletý Belgičan by měl Navase nahradit dlouhodobě.

V Juventusu by mohl Navas nahradit Wojciecha Szczesného. Bývalý brankář Arsenalu či AS Řím se na pozici jedničky zabydlel po přestupu legendy Juventusu Gianluigiho Buffona do PSG.

Real v létě prodal do Juventusu také nespokojeného Cristiana Ronalda. Ztráta to je pro klub  zatímobrovská, v lize je Real až šestý a už musel dokonce vystřídat trenéra, neúspěšného Julena Lopeteguiho nahradil Santiago Solari.

Navas vyhrál s Realem třikrát Ligu mistrů, jednou triumfoval také ve španělské La Lize. (jaz)


Ten nejkvalitnější fotbal mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech zápasů španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.