O Ibrahimoviče je i v pokročilém věku stále velký zájem...

Švédskému fotbalovému útočníkovi Zlatanu Ibrahimovičovi skončí brzy v americkém LA Galaxy smlouva a spekuluje se o jeho návratu do Evropy. Zájem před několika týdny projevil Real Madrid, nyní se do boje o 37letého veterána pustil i italský AC Milán.

Madridský velkoklub v létě přišel o Cristiana Ronalda, který přestoupil do Juventusu Turín. Real je bez své někdejší hvězdy poloviční a v domácí lize i v evropských pohárech předvádí nevýrazné výkony. I proto bude chtít Bílý balet v zimě sehnat za Ronalda adekvátní náhradu. Tou by se mohl stát spolehlivý kanonýr Ibrahimovič, který momentálně působí za oceánem.

Real ale není jediným klubem, který bude chtít gólového Švéda přivést.

Zájem má podle médií také AC Milán. Výhodou italského celku by mohlo být, že v něm Ibrahimovič několik let působil a prostředí San Sira tak dobře zná. Do karet Realu by mohlo hrát zase to, že 37letý kanonýr rád zkouší nové výzvy.

Ibrahimovič by volbou Realu rozšířil seznam velkoklubů, v nichž působil. Real by pro něj byl sedmým z devíti nejúspěšnějších klubů historie Ligy mistrů. Během své bohaté kariéry Švéd nastupoval za Ajax Amsterdam, Juventus Turín, Inter Milán, AC Milán, Barcelonu a Manchester United a Paris St. Germain. (jaz)


Ten nejkvalitnější fotbal mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech zápasů španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.