James Rodriguez by mohl už v zimě posílit Juventus Turín...

Juventus Turín by chtěl v zimním přestupovém období přivést Jamese Rodrigueze. Ofenzivní záložník, který momentálně hostuje z Realu v Bayernu Mnichov, si zahrál v Realu také s Cristianem Ronaldem, který do Juventusu přestoupil v létě.

Juventus Turín se v posledních letech navrátil mezi evropskou špičku a rád by navázal na své poslední vítězství v Lize mistrů z roku 1996. I proto v létě přivedl z Realu Cristiana Ronaldo.

Jenže u portugalské hvězdy to nekončí a italský gigant chce posílit ještě více.

Spekuluje se například o příchodu Paula Pogby z Juventusu, přestoupit do Turína by mohl ale také James Rodriguez. Velkou roli v tom má hrát fakt, že si Ronaldo právě s Rodriguezem na hřišti rozuměli.

Sedmadvacetiletý Kolumbijec působí od roku 2017 na hostování v Bayernu, údajně má ale zájem z bavorského klubu odejít.

Zdali skutečně do Juventusu přestoupí ale bude záležet na více okolnostech. Zaprvé na tom, jestli jednoho ze svých klíčových hráčů bude chtít Bayern nechat odejít v průběhu sezony, a zdali se jej bude chtít zbavit také jeho vlastník Real Madrid. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.