Gareth Bale odchodu Cristiana Ronalda příliš nelituje...

Hvězda Realu Madrid Gareth Bale prohlásila, že bez Cristiana Ronalda pracuje madridský celek více jako tým. Velšský fotbalista tak dle svých slov odchodu klíčového hráče posledních sezon rozhodně nelituje.

Real zatím prožívá i bez Ronalda relativně úspěšný vstup do sezony. Ze 4 zápasů vyhrál Bílý balet v domácí lize hned třikrát, jednou pak remizoval. Jedním z tahounů je nově i Gareth Bale, který si připsal v úvodních 4 kolech už 3 branky, posbíral navíc i 2 asistence.

Je to právě Bale, který odchodu pětinásobného držitele Zlatého míče nejspíš nelituje. Dříve byl totiž devětadvacetiletý ofenzivní záložník často střídajícím hráčem, po přestupu Ronalda do Juventusu se ale začíná stávat klíčovou postavou Realu. Nyní navíc Bale prohlásil, že také atmosféra v kabině se zlepšila.

„Je to tu teď více uvolněné, taky se dá říct, že pracujeme více jako tým,“ řekl Bale pro britský deník Mirror.

Bale byl přitom po uplynulé sezoně na odchodu. Jeho nespokojenost vyvrcholila, když nenastoupil v základní sestavě ve finále Ligy mistrů proti Liverpoolu. Jako střídající hráč pak utkání dvěma góly rozhodl.

„Abych byl upřímný, byl jsem hodně naštvaný. Naštěstí jsem ale pak dokázal, že jsem si zasloužil hrát,“ popsal Bale své pocity. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.