Zinédine Zidane (vpravo) by mohl brzy v Manchesteru nahradit kontroverzního Portugalce Mourinha...

Fotbalový trenér Zinédine Zidane se vrací k práci. Bývalý kouč Realu Madrid ohlásil, že se na lavičku některého z velkoklubů brzy vrátí. Média spekulují o tom, že nahradí nepříliš úspěšného Josého Mourinha v Manchesteru United.

„Určitě se brzy vrátím do práce,“ naznačil Zidane v rozhovoru pro TVE.

Bývalý francouzský reprezentant a kouč Realu Madrid zabalil práci v Bílém baletu po zlatém hattricku v Lize mistrů. Teď nejspíš našel novou výzvu.

„Brzy se vrátím k trénování. Tuhle práci mám rád, líbí se mi, dělám ji celý život,“ navnadil fanoušky v rozhovoru pro TVE.

Prosakují přitom informace, že by měl na lavičce týmu z Old Trafford nahradit Portugalce Mourinha. Ten je pod palbou kritiky, jelikož Manchester United prohrál hned dva ze čtyř zápasů v Premier League. Manažer si navíc pustil pusu na špacír, když dal najevo nespokojenost s posílením týmu.

Britský list The Mirror už dokonce natvrdo oznámil, že hlavním adeptem na pozici manažera Rudých ďáblů je v blízké budoucnosti právě Zidane. K tomu přidal i senzační seznam posil, které si Francouz vyhlédl a měly by přijít na Old Trafford. Svítí mezi nimi opravdu zvučná jména: Toni Kroos, Thiago Alcantara, James Rodríguez a Edinson Cavani. (jaz)


Diváci v České republice mohou zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy sledovat v přímých přenosech na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.