David Beckham a Zinédine Zidane působili jako spoluhráči v Realu Madrid, nyní se mohou setkat znovu v USA...

Bývalá fotbalová hvězda David Beckham přemlouvá Zinédina Zidana, aby šel do USA trénovat Beckhamův nový klub Inter Miami. Zidane naposledy koučoval Real Madrid, nyní se chystá na dlouho očekáváný návrat. Informoval o tom britský server Mirror.

Bývalý anglický záložník David Beckham láká hvězdy do svého nově vzniklého amerického klubu Inter Miami. Jak naposledy uvedl, rád by pro klub, který bude od roku 2020 působit v americké soutěži MLS, získal co možná nejhvězdnější kádr.

Podle Mirroru už vedl Beckham se Zidanem debatu o jeho možném působení na lavičce v Maimi. S koučem, který dovedl Real Madrid třikrát v řadě k vítězství v Lize mistrů, se dobře zná právě z dřívějšího působení v madridském velkoklubu.

Zidane ale není jediným, o koho bývalý fotbalista proslulý brilantní kopací technikou stojí. Beckham by rád ulovil i hvězdnou dvojici Cristiano Ronaldo a Lionel Messi, zájem má také o v USA už působícího Wayna Rooneyho.

Práci mu v mnohém usnadňuje i jeho slavné jméno. Někteří hráči se k Beckhamovi totiž hlásí sami.

„Pokud mě bude Beckham chtít, půjdu za ním. Chtěl bych svou kariéru zakončit v USA,“ prozradila například francouzská ofenzivní hvězda Antoine Griezmann.

V případě angažování Zidana to bude mít ale Beckham nejspíš těžší, o služby renomovaného kouče totiž údajně stojí i Manchester United. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.