Společnost ELTON hodinářská připravila limitovanou edici hodinek PRIM NOKTURNO.

Společnost ELTON hodinářská připravila limitovanou edici hodinek PRIM s názvem NOKTURNO. Jedná se o edici, která v jedinečné harmonii propojuje inspiraci hudbou, umění českých mistrů a originální materiál.

„Luxusní limitovaná edice s noblesním designem a pouzdrem z atraktivního damašku je dalším důkazem, že česká hodinářská tradice se každou novinkou posunuje na další úroveň a neztratí se ani v konkurenci světových značek,“ uvedla firma ELTON hodinářská.

Inspirací pro vznik nové limitované edice tradičního výrobce hodinek z Nového Města nad Metují se stala hudba. Vznešená, tajemná a neobyčejná. Stejně okouzlující jako tyto noblesní společenské hodinky.

Jejich název, NOKTURNO, odkazuje na klavírní skladbu věnovanou kráse noci.



„Jsou plné harmonické symboliky a hrají všemi tóny elegance,“ popsala hodinky firma.

Číselník v barvě noci, ze kterého vystupují bílé a zlaté detaily. Indexy ve tvaru nohou klavíru a ručky jako vzpěra koncertního křídla. Pocta královskému nástroji, pocta hudbě i velkým skladatelům, jimž je věnován rok 2024, Rok české hudby.

Královský je také materiál pouzdra, nerezový damašek, který jedinečným způsobem kombinuje dvě nekalitelné, neboli austenitické oceli. Náročnou technologií vytvořený vzor s názvem Aztek je vždy jedinečný.

Tento luxusní materiál má navíc tmavou povrchovou úpravu DLC, díky které je extrémně odolný a svou originální krásu si zachová i v náročných podmínkách.



Luxusní balení bylo vytvořeno ve spolupráci se společností PETROF. Tváří limitované edice se stala paní Zuzana Petrofová, která stojí v čele královéhradecké firmy, založené přesně před 160 lety. Klavíry i piana této značky hrají v nejslavnějších koncertních sálech po celém světě.

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO vznikne v počtu pouhých 35 kusů. Cena hodinek je 190 tisíc korun. (sfr)