Televize Telly přidává jazykovou stopu a titulky. Nově podporuje i systém VIDAA OS.

Televizní operátor Telly aktualizuje své aplikace. U některých televizních stanic přidá možnost vybrat si zvukovou stopu a zobrazovat titulky. Telly zároveň dokončila podporu zařízení s operačním systémem VIDAA.

Novinkou pro všechna podporovaná zařízení je možnost si po aktualizaci, která probíhá postupně v týdnu od 18. března, vybrat jazykovou stopu a zobrazit titulky u televizních stanic, které tuto možnost poskytují.

Pro diváky to znamená větší komfort při sledování televize – u pořadů, kde je k dispozici další jazyková stopa si mohou pustit například původní audiostopu v angličtině. U jednotlivých pořadů je rovněž možné zobrazovat primární nebo české titulky.

Novinkou je i možnost zvolit nižší, případně vyšší kvalitu videa, což se hodí v případě, že jste napříkald v oblasti s horším pokrytím internetového signálu. Díky tomu bude moci sledovat vysílání plynuleji bez přerušování.

Telly aplikace na všech TV platformách

Aplikace Telly je dostupná na všech nejrozšířenějších TV platformách. Můžete ji sledovat na televizorech Samsung Smart TV (Tizen), LG TV (webOS), Android TV / Google TV, Apple TV nebo VIDAA, dále také na mobilních telefonech a tabletech (Android / iOS, iPadOS), Xboxu, Android set-top boxech nebo ve webovém prohlížeči.

Podpora VIDAA OS

Telly zároveň od konce ledna rozšířila dostupnost podporovaných zařízení s operačním systémem VIDAA OS se všemi komfortními funkcemi, které zákazníci znají již z ostatních operačních systémů. Vedle televizorů značky Hisense je nyní možné stáhnout aplikaci Telly i u dalších značek televizí využívajících tento operační systém. Jde především o televizory značek: JVC, Toshiba, Sencor, Nexus, Strong a dalších.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)