MND snižují a prodlužují vládní stropy cen energií až do března 2024.

MND, Moravské naftové doly, nabízejí od 8. června novým i stávajícím zákazníkům plyn a elektřinu s garancí zastropování cen významně pod vládním stropem se smlouvou na dobu neurčitou, a to až do března 2024.

Nabídku garance nezvýšení ceny až do března 2024 obsahuje tzv. MND Ceník se stropem, který u plynu zákazníkům nabízí cenu o 24 % a u elektřiny v sazbě D02d o 14 % výhodněji, než jsou aktuální vládní stropy.

Zákazníci u těchto ceníků navíc získají garanci, že jim mohou ceny až do konce března 2024 již jen klesat. Při uzavření smlouvy online mohou zákazníci navíc získat slevu 2 000 Kč do svého vyúčtování.

„Garancí maximální ceny u Ceníků se stropem nabízíme zákazníkům možnost využít současné situace na trhu, kdy ceny klesají. Zákazníci si tak mohou díky naší garanci nechat ceny vyklesat s jistotou, že se jim ceny energií až do března 2024 nezvýší,“ uvedl Jan Sýkora, ředitel marketingu a komunikace společnosti MND Energie.

„V podstatě nabízíme to, na co jsou zákazníci u stropací již zvyklí. Naše cenové stropy jsme ale oproti těm vládním podstatně snížili a současně jejich platnost prodloužili až do března 2024. Výhodou těchto ceníků je i smlouva na dobu neurčitou, kdy zákazníci mají možnost v případě zájmu přejít na fixované ceny, které postupně začínáme opět nabízet, a to nyní až do března 2025,“ dodal.

V rámci Ceníku se stropem klesly u MND ceny od února již třikrát. Nyní MND tyto ceníky nabízejí s obchodní cenou plynu 2 289 Kč/MWh s DPH a u elektřiny v nejčastější distribuční sazbě D02d 5 190 Kč/MWh s DPH a garantují u nich, že cena může do března 2024 již jen klesat.

Zákazníci, kteří preferují jistotu pevné ceny na určité období, si mohou u MND uvedené ceny zafixovat až do 31. 3. 2025 s Ceníkem Jaro 25. (sfr)