Rohlík nabízí lidem uspořit na potravinách až 2,5 milionu korun. (Foto: Rohlík.cz)

Rohlík nabízí lidem uspořit na potravinách až 2,5 milionu korun. Spotřeba cukru i vajec před Vánoci značně stoupá, a tím pádem rostou i výdaje na celý nákup. Rohlík však díky zastropovaným cenám základním potravin nabízí výhodnější ceny.

Například u cukru je to až o 15 Kč a u podestýlkových vajec dokonce až o 17 Kč oproti konkurenci. Díky Rohlíku proto mohou zákazníci o adventu ušetřit více jak 2 500 000 Kč jen na těchto dvou surovinách nezbytných pro přípravu všech vánočních pokrmů.

„S rozhodnutím zastropovat ceny základních potravin jsme přišli už v září, kdy se výrazně začaly projevovat zvyšující se náklady. Nyní se jen potvrzuje, jak byl tento krok důležitý a jak výrazně můžeme jako Rohlík zákazníkům pomoci,“ uvedla Lutfia Volfová, tisková mluvčí Rohlík.cz.

(Foto: Rohlík.cz)

Nárůst spotřeby

V období před vánoci každoročně stoupá spotřeba podestýlkových vajec až o 30 %, u cukru spotřeba roste až o 13 %. Tyto potraviny jsou klíčové pro přípravu většinu vánočních pokrmů, včetně cukroví a obalovaného kapra či řízků. Díky Rohlíku se letos zákazníci nemusí strachovat o rostoucí ceny potravin, protože online obchod již v září zastropoval ceny základních potravin.

Díky tomu Rohlik.cz nabízí výhodné ceny, jako například u cukru a vajec, u kterých jen o adventu zákazníci ušetří více než 2 500 000 Kč.

Jak ušetřit?

Na internetových stránkách Rohlik.cz zákazník zvolí kategorii “záruka nejnižší ceny”. Zde najde potraviny, u nichž dochází k denní kontrole cen.

V podkategorii “zatropované ceny” pak najde všechny potraviny, jejichž cena se až do Velikonoc nebude měnit. Zde si zákazník vybere, co bude potřebovat a objedná si nákup, který mu kurýr doveze už do 60 minut.

Rohlík zastropoval ceny základních potravin až do Velikonoc

Rohlík zastropoval ceny nejen cukru a podestýlkových vajec, které jsou tak důležité pro vánoční sezónu, ale i dalších 12 potravin. U všech těchto základních potravin se Rohlík zavázal garantovat výhodnou cenu až do Velikonoc.

(pel)