Albert ocenil 80 zaměstnanců prodejen, distribučních center a centrály, kteří letos slaví 25 let ve firmě. (Foto: Albert)

Albert ocenil na slavnostním galavečeru osm desítek zaměstnanců prodejen, distribučních center a centrály, kteří letos slaví 25 let ve firmě. Jejich věrnost ukazuje, že dlouholetá loajalita jednomu zaměstnavateli pořád existuje, a že zaměstnavatelé ji dokáží ocenit. Albert působí na českém trhu již více než 30 let a dlouholeté zaměstnance sdružuje v prestižním Klubu 25. Slavností galavečer se uskutečnil v Národním domě na Vinohradech.

K prodavačům, zelinářům, řezníkům, skladníkům z celé republiky a pracovníkům pražské i brněnské centrály, kteří oslavili své jubileum v předchozích letech, se letos připojilo dalších 80 kolegů. Ti prožili s Albertem celé čtvrtstoletí a podíleli se na vývoji maloobchodu a prodejen Albert v Česku.

„Klub 25 jsme založili před pěti lety, abychom ocenili zaměstnance, kteří s námi spojili většinu nebo dokonce celý svůj pracovní život. Velmi si vážíme jejich věrnosti, práce i zkušeností. Také jejich zásluhou můžeme v celé republice obsluhovat miliony zákazníků, za to jim patří velké poděkování,“ říká Ctirad Nedbálek, viceprezident společnosti Albert pro lidské zdroje.

Slavnostní předávání, které v prostorách Národního domu na Vinohradech uváděl moderátor Vlasta Korec, zakončil živý koncert Michala Hrůzy s kapelou. Večerní ceremoniál byl vyvrcholením celodenního programu v Praze. Jubilanti absolvovali komentovanou procházkou historickým centrem, oběd na Žižkovské věži či jízdu historickou tramvají. (pel)