Sazka nabízí bezpečné placení v online světě pomocí paysafecard.

Sazka nabízí bezpečné placení v online světě pomocí paysafecard. Využít se dá napříkald na nákupy internetových aplikací, koupi předplatného či platby za streamovábní hudby. Paysafecard lze pořídít na tisících pobočkách Sazky. Zaručí spolehlivou platbu přes internet bez nutnosti zadávat platební kartu nebo číslo bankovního účtu.

Paysafecard může být díky svému širokému využití rovněž skvělým dárkem. PINy lze zakoupit na terminálech společnosti Sazka. Nnavíc o PINy v hodnotě sto tisíc korun mohou zákazníci i soutěžit.

Informovala o tom Veronika Diamantová, tisková mluvčí Sazky.

S paysafecard probíhá platba na internetu přes předplacený 16 místný PIN kód, který lze zakoupit na terminálech společnosti Sazka.

PINy paysafecard lze zakoupit v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1 200 Kč a 2 500 Kč. Čerpání je libovolné a není nutné je utrácet najednou.

„S paysafecard mohou lidé bezpečně platit na internetu. Využití je široké, od platby za hry a herní doplňky, až po předplatné a prémiová členství online služeb. Používá se jednoduše: při platbě zadáte možnost úhrady přes paysafecard a vyplníte jen číslo PINu. Nemusíte se tak obávat zneužití své platební karty nebo bankovního účtu. Od 13. června do 14. srpna navíc spouštíme soutěž, ve které se hraje o PINy v celkové hodnotě 100 000 korun,“ uvedl Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb Sazky.

Placení v hotovosti za hry na Xboxu nebo dobití herního účtu

Fanoušci online her, kteří by si rádi dobili svůj herní účet či koupili herní doplňky za hotovost, tak mohou učinit právě s paysafecard. Paysafecard ale poslouží i k bezpečnému uhrazení pravidelných předplatných, jako je například Spotify, Deezer, prémiová členství či aplikace společností Google Play nebo Microsoft.

Nejdostupnějším místem, kde pořídit paysafecard, jsou terminály Sazky. Více jak 3 700 prodejen má otevřeno i ve večerních hodinách a o víkendech. Celkem 700 prodejen je dokonce k dispozici nonstop.

Nově je lze zakoupit také na terminálech umístěných na pobočkách České pošty.

Paysafecard jako skvělý dárek

Pro ty, kdo si nevědí rady, čím praktickým obdarovat své blízké, je paysafecard díky širokým možnostem využití skvělou volbou.

„Paysafecard potěší všechny fanoušky online hraní, kterým umožní dobíjet svůj herní účet anebo za předplatné online aplikací. Platba na internetu tak bude jistější, rychlejší a bezpečnější,“ dodal k výhodám paysafecard Jan Schmiedhammer.

Navíc pokud si zákazník zakoupí PIN paysafecard na terminálu Sazky v období od 13. června do 14. srpna a bude v minimální hodnotě 500 Kč, může se zákanzík nebo obdarovaný zúčastnit soutěže o PINy zdarma v celkové hodnotě 100 000 Kč.

Stačí jen PIN zaregistrovat na stránce www.paysafecard.cz/sazka2022 a mít štěstí při slosování.

SAZKA je největší a nejstarší loterní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Dále má ve svém portfoliu stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry.

Druhým pilířem jsou neloterní služby, zejména největší mobilní virtuální operátor v České republice SAZKAmobil, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží nebo prodej vstupenek. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. jednak prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 200 prodejními místy rozmístěnými po celé České republice, ale také online na herním portále www.sazka.cz.

Společnost se věnuje zodpovědnému hraní projektem Hraj s rozumem a má mezinárodní auditované certifikace od European Lotteries a World Lottery Association, které potvrzují dodržování vysokých mezinárodních standardů v této oblasti. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech.

SAZKA a.s. patří do mezinárodního loterního holdingu Allwyn, který drží podíly rovněž  v řecké loterii OPAP, italském Lotto a rakouských Casinos Austria. (sfr)