O2 spustí 15. června očekávanou službu O2 Chytré hodinky. (Ilustrační foto)

O2 spustí 15. června očekávanou službu O2 Chytré hodinky. V červnu navíc nabídne k vybraným Samsung Galaxy Watch4 druhé hodinky za 1 Kč. Celý červen bude v O2 probíhat akce na Samsung hodinky. Při pořízení černých Samsung Galaxy Watch4 LTE 46 mm mohou zákazníci získat druhé hodinky Samsung Galaxy Watch4 LTE 40 mm jen za 1 Kč.

Od půlky června pak díky nim budou moci zůstat ve spojení se světem i bez telefonu v kapse. O2 totiž jako první operátor v Česku nabídne eSIM pro Samsung Watch a spustí službu O2 Chytré hodinky, která bude navíc pro zákazníky na půl roku zdarma.

Zůstat ve kontaktu bude díky speciální letní akci operátora O2 jednodušší než kdy dříve. Jako vůbec první operátor na českém trhu spustí O2 již 15. června dlouho očekávanou službu O2 Chytré hodinky pro Samsung Galaxy Watch4. Ta díky eSIM udělá z chytrých hodinek zcela samostatnou jednotku.

„Nově tak bude jedno, jak daleko od svého mobilního telefonu jste. Poslouchat hudbu, volat nebo psát SMS bude možné odkudkoli jen prostřednictvím těchto hodinek. Stačí mít Samsung Galaxy Watch4 LTE a můžete začít využívat naplno všechny služby, které tyto technologiemi nabité hodinky nabízejí,“ řekl ředitel pro produkty a inovace mobilních služeb O2 Roman Bacík.

O2 Chytré hodinky si bude moci aktivovat každý zákazník O2 jednoduše v několika krocích přímo z aplikace Galaxy Wearable v telefonu.

„Volat, datovat nebo psát SMS z hodinek bude možné navíc na 6 měsíců zcela zdarma. A to je už dost dlouhý čas na seznámení s tím, co vše Samsung Watch umožňují.“

„Při běhu tak nebude potřeba řešit, kam si dát telefon, odpadnou i podobné starosti při jízdě na kole a když si necháte telefon omylem doma, nemusíte se pro něj vracet. Ve spojení totiž zůstanete díky O2 Chytrým hodinkám odkudkoli,“ doplnil Roman Bacík.

Po uplynutí 6 měsíců pak bude služba O2 Chytré hodinky stát měsíčně jen 99 Kč.

Druhé Samsung Galaxy Watch4 LTE jen za 1 Kč

Operátor O2 v souvislosti s uvedením služby O2 Chytré hodinky myslí i na ty zákazníky, kteří Samsung Galaxy Watch4 ještě nemají.

„Pokud si v době od 1. do 30. června koupí hodinky Samsung Galaxy Watch4 LTE 46 mm v černé barvě, pak k nim mohou získat poukaz na druhé, menší hodinky Samsung Galaxy Watch4 LTE 40 mm jen za 1 Kč. Ušetří tak 6 498 Kč, a navíc mohou udělat radost někomu blízkému,“ vysvětlil Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.

Pro získání druhých hodinek bude stačit, když se zákazník přihlásí do aplikace Moje O2 a v sekci O2 Radosti si vygeneruje svůj kód. Ten pak jednoduše uplatní v e-shopu O2.

O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace. V současnosti buduje síť páté generace (5G), kterou jako první spustilo v reálním prostředí.

O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii. Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.

Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu. Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services a ICT.

Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení či cestovní pojištění v mobilu. (sfr)