Za Trinity Bank nově komunikuje Radka Černá (na fotografii).

Radka Černá se vrací do Trinity Bank. Bude mít na starosti především externí komunikaci a vztahy s novináři jako tisková mluvčí banky.

„Těším se na navázání na předchozí spolupráci s Trinity Bank, která je ryze česká a působí na našem trhu již 25 let. Za tu dobu se velmi posunula a je ve všech směrech velice úspěšná. Jsem ráda, že budu moci přispět k dalšímu růstu Trinity Bank, rozšiřování služeb i počtu klientů,“ uvedla Radka Černá.

Černá má dlouholeté zkušenosti z public relations a externí komunikací. Dlouhodobě působí na finančním trhu, více než deset let jako externí konzultantka. V té době již spolupracovala s Moravským Peněžním Ústavem, předchůdcem dnešní Trinity Bank.

Dále zajišťovala externí komunikaci například pro společnosti Fio banku, RM-Systém, Pioneer Investments, Partners, Asociaci pro kapitálový trh, Sberbank a z nefinanční oblasti mimo jiné Prague International Marathon. Před tím působila též jako mluvčí Komise pro cenné papíry.

Černá vystudovala Provozně ekonomickou fakultu ČZU se zaměřením na marketing. Ve volném čase se kromě dvou dětí věnuje sportu, především fitness, vytrvalostnímu běhu a triatlonu.

Trinity Bank je česká banka s 25letou historií. Soukromým osobám poskytuje zejména vkladové produkty se zajímavými podmínkami a dlouhodobě mimořádným zhodnocením.

U podnikatelů a firem se specializuje na úvěrové produkty, u kterých je kladen důraz především na rychlost vyřízení, vstřícnost a individuální přístup. Své služby poskytuje od roku 1996 a v současné době obsluhuje více než 70 tisíc klientů. (sfr)