Společnost DFK Cab představila novou kabinu pro vozidlo UFORCE 600.

Společnost DFK Cab představila novou kabinu pro terénní čtyřkolky UFORCE 600 firmy CFMOTO. Nová kabina společnosti DFK Cab instalovaná na vozidle UFORCE 600 se může pochlubit výklopným čelním sklem z bezpečnostního skla. Nedílnou součástí jsou i stěrače a ostřikovače. Průhledné dveře z polykarbonátu zajišťují řidiči jasný a dokonalý výhled z kabiny vozidla.

Topení kabiny zajistí větší pohodlí, které uživatelé ocení v chladnějších dnech. Kabina firmy DFK je nabízena s plastovou střechou nebo je také kompatibilní s původní střechou vozidla.

DFK Cab je jedním z největších světových výrobců kabin. Nejvýznamnějším přínosem těchto kabin je, že zvyšují užitnou hodnotu vozidla.

Společnost DFK Cab se specializuje na výrobu kabin pro pracovní, terénní, volnočasové a sportovní stroje.

Díky stabilní kvalitě a designu se kabiny DFK Cab staly součástí originálního příslušenství pro mnoho značek. Kabiny společnosti DFK Cab se vyznačují komplexním a především chytrým designovým řešením celého systému.

Mohou eliminovat některé jevy, jako je zamlžování čelního skla nebo špatný odvod vody.

Všechny výrobky vyráběné společností DFK také spolehlivě zajišťují topení, které pak funguje stejně jako u kalsického automobilu. (sfr)