Firma DAKO-CZ se umístila na druhém místě v prestižní soutěži Vodafone firma roku 2020 Pardubického kraje.

Firma DAKO-CZ se umístila na druhém místě v prestižní soutěži Vodafone firma roku 2020 Pardubického kraje. V rámci celé České republiky zaznamenala tato podnikatelská soutěž velký úspěch, přihlásilo se zhruba 5 000 firem a živnostníků.

„Této prestižní soutěže jsme se účastnili poprvé v historii a ze získaného druhého místa máme velkou radost. Poukazuje to na obrovský kus práce, který jsme za poslední roky učinili v mnoha oblastech, ale stále ještě máme co zlepšovat,“ uvedla Dagmar Matúšová, generální ředitelka DAKO-CZ.

Slavnostní vyhodnocení regionální soutěže Vodafone Firma roku 2020 se konalo 16. 9. 2020 a DAKO-CZ, a.s. na něm zastupoval pan Jaromír Štverák, člen představenstva a ředitel pro jakost.

Do finálového kola se dostalo deset nejúspěšnějších firem a deset nejúspěšnějších živnostníků jednotlivých oborů. Odborná porota vybrala v každém kraji vítěze z několika stovek firem a živnostníků z nejrůznějších oborů.

V rámci celé České republiky zaznamenala tato podnikatelská soutěž velký úspěch, přihlásilo se zhruba 5 000 firem a živnostníků. (sfr)