ELTON hodinářská pořádá v září Den otevřených dveří v továrně na hodinky PRIM.

ELTON hodinářská pořádá v září Den otevřených dveří v továrně na hodinky PRIM. Akce se koná v sobotu 5. září 2020 od 9 do 17 hodin, kdy se otevřou brány výrobního podniku. Veřejnost tak bude mít jedinečnou příležitost podívat se, jak vznikají jediné české hodinky značky PRIM.

Výroba hodinek v Novém Městě nad Metují se může jako jediná v České republice pochlubit historií sahající až do roku 1949.

Pro návštěvníky akce bude připravena prohlídka továrny, kde uvidí kompletní výrobu hodinek s in-house mechanickým strojkem.

S jednotlivými kroky je seznámí zkušení odborníci. Návštěvníci budou mít možnost navštívit moderní podnikovou prodejnu a showroom, kde pro ně budou připraveny speciální nabídky a slevy na náramkové hodinky a nástěnné hodiny.

Chybět nebude ani soutěž o pánské či dámské primky.

Pro malé i velké návštěvníky budou vedle zážitků připraveny také drobné dárky, které budou připomínkou návštěvy manufaktury, unikátní i ve světovém měřítku.

Vstup na akci je volný bez nutnosti rezervace. Událost se bude řídit dle aktuálního nařízení vlády a tedy povinností mít roušku.