Messi prozradil, koho považuje za nejlepší fotbalisty současnosti. Na prvním místě je Ronaldo.

Argentinský fotbalový kouzelník ve službách Barcelony, Lionel Messi, prozradil, koho považuje za nejlepší současné fotbalisty světa. Na první místo zařadil Cristiana Ronalda a současně přiznal, že mu Ronaldo chybí ve španělské La Lize. Ronaldo po skončení minulého ročníku španělské ligy přestoupil z Realu Madrid do italského Juventusu Turín.

Suverénně největší současná hvězda La Ligy, barcelonský Lionel Messi, v rozhovoru prohlásil, že Ronaldo dával španělské lize větší prestiž.

„Cristiano mi chybí. Bylo sice těžké sledovat, jak vyhrává trofeje, ale byl to on, kdo zvyšoval prestiž La Ligy,“ uvedl Messi.

Kapitán Barcelony ale vedle hvězdného Ronalda pochválil i další fotbalové osobnosti, které jsou podle Messiho právě nyní na vrcholu.

„Nerad bych na někoho zapomněl, ale myslím, že Neymar, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Luis Suárez a Sergio Agüero jsou opravdu nejlepší,“ prozradil svůj názor Messi.

„Ronalda jsem nejmenoval, protože on je pro mě na prvním místě,“ upřesnil Messi.

Messi je s 31 vstřelenými góly suverénně nejlepším střelcem aktuálního ročníku La Ligy. Messiho FC Barcelona vede po 29. kolech španělskou ligu o 10 bodů před Atléticem Madrid a o 12 bodů před Realem. FC Barcelona se ve čtvrtfinále Ligy mistrů utká s Manchesterem United. (sfr)


Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.