Úryvek z videa

Pražská Sparta čelí dalšímu problému se svými fanoušky. Část sparťanských příznivců po nevydařeném podzimu poslala vedení klubu děsivý vzkaz ve stylu, který používají spíše teroristické skupiny. Ve videu vyzývají vedoucí mužstva k okamžitému odchodu.

Ve videu s názvem „Okamžitě odejděte, jestli nemáte se Spartou dobré úmysly!“ se objevují tři maskovaní muži, kteří s upravenými hlasy vyhrožují vedení Sparty:

„To, co zde budovalo několik generací sparťanů, jste vy, pane Křetínský, dokázal zlikvidovat s pomocí vašich kamarádů během několika let. Před rokem jste se smáli našemu vyjádření a zmínce o dnu, kde se Sparta ocitla. Stále se válíte smíchy a plácáte se po zádech, jak si to sedne? Během zimní přestávky máte možnost, pane Křetínský, ukázat, že máte dobré úmysly a začít Spartu vést stejně tak dobře a úspěšně, jako vedete své firmy. Žádáme okamžitý odchod všech těch, kteří nesou odpovědnost za to, kde se Sparta nachází. Od vedoucího mužstva až po vedení klubu,“ zaznělo od sparťanských hooligans.

Žádán je konec například Adama Kotalíka, Miroslava Baranka nebo asistenta trenéra Radoslava Kováče. Přítomní zakuklovaní jedinci však nepověděli, co se stane, když nebudou jejich výhrůžné podmínky splněny… (jaz)