Gareth Bale by se mohl vrátit v zimě zpět na ostrovy...

Kádr fotbalového Realu Madrid by mohl už v nejbližším přestupovém okně doznat dalších výrazných změn. Spekuluje se o odchodu Garetha Balea zpět do Anglie, zájem o něj má podle španělského týdeníku Don Balon Manchester United.

Bale měl být jedním z těch, kteří co se týče produktivity nahradí v madridském velkoklubu Cristiana Ronalda. Nicméně to se 29letému ofenzivnímu záložníkovi zatím nepodařilo a vedení Bílého baletu je údajně ochotné reprezentanta Walesu už v zimě prodat.

Obzvlášť pokud se i v nadcházejících zápasech potvrdí, že Bale portugalskou hvězdu, která odešla v létě do Juventusu, plnohodnotně zastoupit zkrátka nedokáže.

Žhavý zájem o Balea má podle Don Balonu Manchester United.

Rudé ďábly totiž možná už v zimě čeká odchod Paula Pogby a Romelu Lukaka. Ofenzivní hvězdy týmu jsou dlouhodobě spojovány s přestupy do Juventusu či Realu Madrid a je pravděpodobné, že alespoň jedna z nich družinu Josého Mourinha v nejbližší době opustí.

Bale, který do Realu přestoupil v roce 2013 z Tottenhamu, odehrál v letošní sezoně za Bílý balet 13 utkání, do sítě se trefil 4krát. Real drží v ligové tabulce 6. pozici. (jaz)


Ten nejkvalitnější fotbal mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech zápasů španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.