Zlatan Ibrahimovič by mohl posílit Real Madrid...

Zlatan Ibrahimovič by mohl už v zimě přestoupit zpět do Evropy. O služby 37letého fotbalového kanonýra má podle španělských médií zájem Real Madrid. Ibrahimovič momentálně působí v Los Angeles Galaxy, kde je s 22 góly druhým nejlepším střelcem celé soutěže, brzy mu ale v USA skončí smlouva.

Madridský velkoklub v létě přišel o Cristiana Ronalda a nepovedlo se mu ho nahradit. V posledních pěti zápasech dal klub jediný gól. Vedení Realu proto řeší, jak v zimě kádr posílit.

Jednou z krátkodobých variant je příchod Ibrahimovice, který patří mezi nejlepší aktivní střelce. Za kariéru dal už přes 500 branek.

Ibrahimovic by mohl rozšířit seznam velkoklubů, ve kterých působil. Real by pro něj byl sedmým z devíti nejúspěšnějších klubů historie Ligy mistrů po angažmá v Ajaxu Amsterodam, Juventusu Turín, Interu Milán, AC Milán, Barceloně a Manchesteru United. Hrál také za Paris St. Germain. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.