Fotbalový záložník Luka Modrič by mohl v létě opustit Real Madrid. Třiatřicetiletý Chorvat, který se stal nejlepším fotbalistou letošního mistrovství světa v Rusku, není údajně v Madridu pod koučem Julenem Lopeteguiem spokojený. Zájem o Modriče má italský Inter Milán.

Real zatím prožívá mizerný vstup do sezony. V lize je po osmi kolech až na čtvrté příčce, zvítězit navíc Bílý balet dokázal jen v polovině svých utkání.

Žádná sláva to není ani v Lize mistrů, kde Real naposledy senzačně podlehl CSKA Moskva 0:1.

Po letním odchodu Cristiana Ronalda do Juventusu a po konci hlavního kouče Zinédina Zidana tak Real marně hledá svou ztracenou formu. Dokonce se mluví o tom, že by současný kouč Julen Lopetegui opustil lavičku madridského klubu.

Pokud by ale španělský trenér setrval, mohlo by dojít k odchodu jiných. Spekuluje se například o přestupu Luky Modriče, hvězdy uplynulé sezony. Chorvatský záložník, který dovedl reprezentační mužstvo až do finále MS v Rusku, totiž není podle médií pod novým koučem tolik spokojený.

Inter už o Modriče stál v létě, vše ale ztroskotalo na přestupové částce, Real si tehdy Modriče cenil na astronomických 19 miliard korun. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy španělské La Ligy, anglické fotbalové Premier League, italské Série A i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.