Petr Čech by mohl brzy ztratit pozici jedničky v klubu...

Bernd Leno, konkurent fotbalového brankáře Petra Čecha v brance Arsenalu Londýn odchytal svůj debutový zápas. Londýnskému klubu pomohl k výhře 4:2 v Evropské lize nad ukrajinským celkem Vorskla Poltava. A prohlásil, že by v brance rád zůstal i pro další utkání.

Leno zatím pouze kryl záda jedničce Arsenalu Petru Čechovi. Český gólman však v Premier League neprožívá úplně oslnivý úvod, během úvodních 5 kol inkasoval 9 branek. Londýnský celek je navíc až na 7. místě tabulky.

Možná proto nyní přišel čas pro německého reprezentanta Lena. Ten pomohl Arsenalu k výhře v Evropské lize a dle svých slov je plně připravený se stát v klubu v nadcházejících týdnech jedničkou.

„Doufám, že tohle byl začátek. Potřebuji asi trochu času na rozkoukání, přesunul jsem se do většího klubu, do jiné země. Bylo to trochu frustrující, být dvojkou, ale snažím se udržet klid a tvrdě pracovat,“ prohlásil Leno. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.