Paul Pogba by se mohl už v zimě setkat v jednom dresu s Cristianem Ronaldem...

Fotbalový záložník Paul Pogba požádal vedení Manchesteru United, aby mu v zimním přestupovém okně umožnilo opustit klub. Podle informací britského Daily Express se chce Pogba vrátit do Juventusu Turín, odkud do Anglie před 2 lety zamířil.

Pětadvacetiletý francouzský středopolař si dlouhodobě nerozumí s koučem United José Mourinhem. V minulé sezoně se s ním dostal do konfliktu, nespokojenost vyjádřil i po výhře v 1. kole letošního ročníku Premier League nad Leicesterem.

„Pokud nejste šťastní, nemůže podat ten nejlepší výkon,“ prohlásil tehdy Pogba.

Od té doby United v lize dvakrát prohráli, naposledy 0:3 s Tottenhamem.

Podle Daily Express už Pogba v United působit dál nechce, čerstvý mistr světa dokonce informoval vedení klubu, aby za něj začalo hledat náhradu. Klub se chystá opustit v zimě.

Podle Pogbova agenta Mina Raioly se hvězdný záložník touží vrátit zpět do Juventusu Turín, kde by si mohl zahrát po boku Cristiana Ronalda. Zájem o Pogbovy služby však má také katalánská Barcelona. (jaz)


Diváci v České republice mohou zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy sledovat v přímých přenosech na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.