Neymar by měl podle médií odejít v létě do Realu...

Brazilská fotbalová hvězda Neymar má údajně nakročeno do Realu Madrid. Média tak spekulují po zveřejnění reklamního videa, v němž se společně s jinou oporou Realu, Garethem Balem, objevil právě Brazilec momentálně působící ve francouzském PSG.

Neymar se přitom za cenu rekordních 222 milionů eur (přes 6 miliard korun) přesunul z Barcelony do Francie teprve loni. Od počátku svého angažmá ale nehýřil spokojeností a ihned se začalo spekulovat, kam z Paříže odejde.

Už několik týdnů se aktuálně hovoří o jeho třaskavém příchodu do Realu, tedy do týmu největšího rivala Barcelony, kde Neymar před přestupem do PSG pět let působil.

Spekulace nyní ještě podpořilo video na Instagramu Garetha Balea, v němž se v reklamě po jeho boku objevuje právě Neymar, jehož podobiznu velšský křídelník použije při vytváření účesu. A fanoušci Realu mají jasno, reklamní spojení prý značí, že se oba hráči setkají spolu i na hřišti.

Nejvyšší španělskou fotbalovou soutěž, La Ligu, v Česku vysílá DIGI TV. Vedle toho nabízí tuzemským divákům exkluzivně i anglickou Premier League a německou Bundesligu. (jaz)

https://www.instagram.com/p/Bj7iqwal7qQ/?hl=en&taken-by=garethbale11