Ronaldo v jednom týmu s Neymarem hrát zkrátka nechce...

Cristiano Ronaldo by měl v létě opustit Real Madrid. Důvodem jeho odchodu je plánovaný přestup Brazilce Neymara, jenž není dlouhodobě spokojený ve francouzském PSG a od nové sezony by mohl kopat právě za Real. Ronaldovi se ale transfer nelíbí a tak se chystá z Madridu prchnout. O pikantní situaci nyní promluvil obránce Realu Marcelo. Ten přiznal, že přístup Ronalda nechápe.

„Pokud chce prezident někoho koupit, tak je to přece na něm. Cristiano tu není boss. Nechápu, proč nechce v klubu zůstat, když přijde Neymar. Všichni chceme, aby Cristiano zůstal, ale na druhou stranu, pro Neymara jsou dveře v Realu také otevřené,“ řekl brazilský obránce.

„Real se vždy poohlíží po těch nejlepších hráčích. A jednoho dne bude Neymar za Real jistě hrát. Cristiano je sice v současnosti nejlepší hráč na světě, nemám ale pochyby o tom, že Neymar se mu jednou vyrovná,“ dodal Marcelo.

O odchodu Ronalda se mluví v posledních dnech čím dál hlasitěji. Portugalská star se údajně nedohodla na podmínkách nové smlouvy, hlavním problémem pak má být právě plánovaný příchod zmiňovaného Neymara.

Pětinásobný vítěz Zlatého míče by se tak mohl vrátit do Manchesteru United, odkud jako tehdejší nejdražší hráč světa před lety do Realu přestoupil.

Nejvyšší španělskou fotbalovou soutěž, La Ligu, v Česku vysílá DIGI TV. Vedle toho nabízí tuzemským divákům exkluzivně i anglickou Premier League a německou Bundesligu. (jaz)