Hvězda finálového utkání Ligy mistrů Gareth Bale by se měl vrátit do Anglie...

Hvězdný fotbalista Gareth Bale by měl přestoupit z Realu Madrid zpět do anglické Premier League, odkud do Španělska v roce 2013 přišel. Osmadvacetiletý ofenzivní křídelník, jenž se ve finále Ligy mistrů proti Liverpoolu blýskl dvěma brankami, by se měl vrátit do Tottenhamu Hotspur či najít novou výzvu v Manchesteru United.

Bale není v Realu spokojený už delší dobu, kvůli silné konkurenci pravidelně nenastupuje a jeho letní trasfer se zdá být nevyhnutelný.

Zájem o něj má Tottenham, který ho na přelomu dekády proslavil. Zde by ale musel Bale výrazně snížit své finanční nároky, mluví se dokonce o tom, že by si zde přišel pouze na polovinu výdělku, který má nyní v Realu. Vedení Spurs by se mělo s Madridskými setkat během následujících dnů.

O něco větší šanci na získání velšské hvězdy má ale podle médií Manchester United. Baleovi by zaprvé mohli nabídnout více peněz, navíc by to mohla být pro něj i nová výzva.

Přestup Balea do United by mohla zkomplikovat jediná věc, a to fakt, že se poslední dobou čím dál více spekuluje o přestupu nespokojeného Cristiana Ronalda, který by mohl z Realu zamířit právě mezi Rudé ďábly. A Bale by se s hvězdným Portugalcem, kvůli kterému toho v Realu příliš nenahrál, už jistě potkat nechtěl…

Ligové zápasy Manchesteru United, Tottenhamu a dalších klubů anglické Premier League vysílá v tuzemsku exkluzivně DIGI TV. I kdyby ale Bale zůstal v Realu, mohou ho v ligových zápasech sledovat opět jen diváci DIGI TV, která exkluzivně vysílá také španělskou La Ligu a německou Bundesligu. (jaz)