Fotbalový Real Madrid má novou superhvězdu, která, alespoň dočasně a ve fotbalové kabině, nahradila božského Cristiana Ronalda. Jmenuje se Enzo a je synem klíčového hráče Realu, Marcela. To, co osmiletý Enzo předvedl svou hlavou ve spolupráci s Marcelovými spoluhráči, vyvolalo bouřlivý ohlas…

Zatím jen v šatně Realu Madrid.

Zajímavé je, že Ronaldo se hlavičkové parády neúčastnil. Zřejmě má vlastní, samostatnou fotbalovou šatnu…

Osmiletý Enzo (celým jménem Enzo Gattuso Alves Vieira) předvedl v kabině Realu geniální hlavičkářský kousek, jenž zakončil „gólem“ do koše na prádlo.

Následovala radost hvězdného týmu Realu, srovnatelná s fotbalovým zápasem. Akce se samozřejmě účastnil i Enzův tatínek, levý obránce Marcelo.

Co vlastně Enzo předvedl? Nadhodil si balón a postupně si vyměňoval hlavičky s většinou přítomného týmu Bílého baletu.
Samozřejmě, to vše aniž by jim balón spadl na zem. A celý parádní kousek zakončil tak, že zaskóroval do branky tvořené košem na prádlo.

Kabinu zachvátilo nadšení, jako by Real vstřelil vítězný gól ve finále Ligy mistrů… Marcelův syn se rázem ocitl nad hlavami hvězdných fotbalistů.

Ligové zápasy Realu Madrid, stejně jako dalších superklubů španělské La Ligy, mohou diváci v Česku sledovat na DIGI TV, která exkluzivně vysílá také anglickou Premier League a německou Bundesligu. (sfr)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=75&v=YFeZFGPi5AM

https://www.youtube.com/watch?v=rxooco3uNWU