Velšan Bale by se mohl brzy vrátit do Premier League

Křídelník Gareth Bale působící v Realu Madrid by mohl po pěti letech opustit španělskou La Ligu. Ve hře je údajně jeho návrat do Anglie. Podle médií by jej byl Bílý balet ochotný uvolnit za 90 milionů eur.

Osmadvacetiletý Bale do světa velkého fotbalu nahlédl v dresu Southamptonu a následně se stal hvězdou díky působení v Tottenhamu. V dresu Spurs patřil mezi nejlepší fotbalisty anglické Premier League a nakonec si vysloužil angažmá v Realu Madrid.

Do Anglie by se ale mohl podle spekulací médií brzy vrátit. Zájem o návrat by měl mít dokonce samotný Bale, který poslední dobou trpí často zdravotní problémy a příliš nenastupuje.

To ovšem vylučuje jeho agent.

„Gareth je hráčem Realu Madrid, který miluje a Real Madrid miluje Garetha,” řekl agent Jonathan Barnett v rozhovoru pro ESPN.

Zajímavostí je, že zápasy Realu Madrid mohou sledovat diváci televizního operátora DIGI TV, který v České republice exkluzivně vysílá zápasy nejvyšší španělské fotbalové soutěže La Liga, stejně jako anglické Premier League a německé  Bundesligy.

(jaz)