DIGI TV spustila novou sportovní talkshow: Českou uličku Michala Hrdličky.

DIGI TV spustila novou talkshow se sportovním zaměřením Česká ulička. Moderuje ji expartner Lucie Borhyové Michal Hrdlička. DIGI TV slibuje, že nová talkshow se nebude týkat pouze sportu, ale bude mít přesah i do společenské roviny. Pořad se bude vysílat jednou za čtrnáct dní na webu.

Prvním hostem Michala Hrdličky byl hokejista Radek Smoleňák, který den před čtvrtfinále mistrovství světa odpovídal mimo jiné na otázky týkající se hokejové reprezentace. Již první díl ale naznačil, že diskuse s hosty se nebude týkat jen tradičních sportovních témat, ale bude mít výrazný přesah do společenské roviny. Diváci se tedy mohou těšit na peprné debaty plné pikantních otázek.

Mezi hosty jeho talkshow nebudou jen sportovci, ale i trenéři, funkcionáři nebo osobnosti ze světa šoubyznysu.

„V České republice máme celou řadu zajímavých lidí, kteří mají ke sportu vřelý vztah. Bude zajímavé sledovat a porovnávat jejich odlišné úhly pohledů,“ uvedl komentátor.

Nový projekt DIGI TV umístila na webové stránky digisupersport.cz a spolu se zahájením talkshow byla spuštěna i stránka na Facebooku.

„Jsme rádi, že naše spolupráce s Michalem Hrdličkou dostává nový rozměr. Věříme, že jeho pořad diváky zaujme. Na jeho moderátorské výkony v televizních studiích máme velmi pozitivní ohlasy,“ řekl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Česká ulička Michala Hrdličky láká na zajímavou skladbu programu, atraktivní hosty, a hlavně na netradiční sportovní témata.

„Nic mi není svaté. Vím, jak to ve sportu funguje. Nebojím se položit otázky na tělo a dostat svého hosta i mimo jeho komfortní zónu,“ pozval Michal Hrdlička diváky ke sledování talkshow.

Na nový pořad Michala Hrdličky se mohou nejen sportovní fanoušci těšit vždy jednou za čtrnáct dní. Premiérový díl uvedla DIGI TV na webu digisupersport.cz ve středu 17. května. Michal Hrdlička v něm vyzpovídal hokejistu Radka Smoleňáka, bývalého reprezentanta a účastníka mistrovství světa v Praze v roce 2015. Hráč Slovanu Bratislava se rozpovídal o hokejovém i soukromém v životě.

(pel)