Tradiční duel španělských fotbalových velkoklubů FC Barcelona a Real Madrid - El Clásico - budou tentokrát na DIGI TV komentovat Leoš Mareš a Jakub Kohák.

Tradiční duel španělských fotbalových velkoklubů FC Barcelona a Real Madrid je vrcholem jarní sezony španělské fotbalové La Ligy. V Česku bude utkání ze Santiaga Bernabéu vysílat DIGI TV na kanálu DIGI Sport 3 HD v neděli 23. dubna od 20:45. El Clásico tentokrát budou komentovat Leoš Mareš a Jakub Kohák, kteří kromě fotbalové erudice dodají i vtip a pohled fanoušků. Přímo z Madridu bude spolukomentovat bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši. 

„Přípravu na toto utkání jsme pojali jako velkou výzvu a jsme rádi, že můžeme televizním divákům nabídnout komentář přímo ze stadionu, studio se zajímavými hosty, a především originální komentář Jakuba Koháka s Leošem Marešem. Věříme, že si utkání žádný fotbalový fanoušek nenechá ujít a bude se u něj dobře bavit,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ, která provozuje satelitní Novou DIGI TV a internetovou DIGI2GO.

Leoš Mareš a Jakub Kohák jsou dlouholetí přátelé a fanoušci kvalitního fotbalu. V den El Clásika se stanou rivaly. Leoš Mareš fandí Realu Madrid, naproti tomu Jakub Kohák Barceloně. I tento fakt jejich alternativní komentář El Clásika okoření, společně s jejich vtipem, pohotovostí a vzájemnou sehraností. Na svůj příspěvek k fotbalovému svátku letošního jara lákají fanoušky ve videopozvánce.

Kohák i Mareš budou zároveň mezi hosty předzápasového studia, kterým bude fanoušky provázet fotbalový redaktor DIGI Sportu Michal Hrdlička.

Kromě alternativního komentáře Mareše a Koháka si fotbaloví fanoušci mohou zvolit audiostopu s komentářem přímo ze stadionu Santiago Bernabéu v Madridu.

„Komentátory utkání budou Marek Skáčik z DIGI Sportu. Spolu s ním přiblíží fanouškům utkání bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši, který fotbalové prostředí ve Španělsku velmi dobře zná ze svého působení v Atlétiku Madrid,“ uvedl Michal Hrdlička.

(pel)