CSG bude mít letos na zbrojařském veletrhu Indodefence v Indonésii hned dva stánky. V Jakartě mimo jiné představí mostní vozidlo AM 50 EX na podvozku TATRA FORCE.

Holding CZECHOSLOVAK GROUP (CSG) bude mít letos na zbrojařském veletrhu Indodefence v Indonésii hned dva stánky. CSG v Jakartě mimo jiné představí mostní vozidlo AM 50 EX na podvozku TATRA FORCE. Firma EXCALIBUR ARMY z holdingu CSG letos dodala indonéské armádě moderní raketomety RM-70 Vampir.

V indonéské Jakartě se v termínu od 2. do 5. listopadu uskuteční sedmý ročník mezinárodního veletrhu zaměřeného na obranný průmysl Indodefence 2016.

Společnost EXCALIBUR ARMY bude na veletrhu prezentovat mostní vozidlo AM 50 EX na podvozku TATRA FORCE.

TATRA DEFENCE VEHICLE představí obrněné vozidlo Pandur II 8×8, jež vyrábí v rámci strategického partnerství se společností General Dynamics.

Výrobce radarů, pardubická společnost RETIA, na veletrhu předvede potenciálním zájemcům přednosti průzkumného čidla RVR – ReVISOR. Chybět nebude ani velkorážová munice vyráběná slovenským holdingem MSM Group.

V regionu jihovýchodní Asie cítíme velký potenciál navázat nová partnerství.

Společnosti holdingu CZECHOSLOVAK GROUP (CSG) budou své produkty a služby v Jakartě prezentovat hned na dvou stáncích: jeden stánek bude součástí českého pavilonu, druhý bude samostatný.

Veletrhu se zúčastní 800 firem a organizátoři očekávají, že si vystavené exponáty prohlédne na 20 tisíc delegátů a návštěvníků.

„Účast na veletrhu Indodefence vnímáme jako významnou příležitost prezentovat jak jednotlivé společnosti, tak celý holding CZECHOSLOVAK GROUP. V regionu jihovýchodní Asie cítíme velký potenciál navázat nová partnerství,“ prohlásil Lukáš Novotný, marketingový manažer holdingu CZECHOSLOVAK GROUP.

Připomněl také, že například společnost EXCALIBUR ARMY z holdingu CSG letos dodala indonéské armádě moderní raketomety RM-70 Vampir.

Veletrh Indodefence roste

Velký obchodní potenciál má veletrh Indodefence 2016 především pro společnost EXCALIBUR INTERNATIONAL, která se zaměřuje na export produktů skupiny CSG.

„Indodefence je rostoucí veletrh, jehož význam již přerostl hranice Indonésie. V řadě zemí regionu jihovýchodní Asie cítíme velký a dosud nevyčerpaný potenciál, především v oblasti pozemní techniky, ale také v letectví, a to zejména při modernizaci letounů či výcviku pilotů,“ zdůraznil Radim Petráš, ředitel strategických projektů společnosti EXCALIBUR INTERNATIONAL.

Informoval také, že firma v současnosti jedná s indonéskou vládou o velmi významném kontraktu pro tamní obranné síly.

CSG měla loni tržby 13,6, miliard

CZECHOSLOVAK GROUP je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti obranné i civilní průmyslové produkce.

Zahrnuje výrobu a prodej vojenských a speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů, munice, strojírenských produktů pro automobilový, železniční a letecký průmysl či brzdových systémů pro kolejová vozidla, stejně jako silniční dopravní a logistické služby.

Skupina CSG klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se stále rozrůstá.

Podniky holdingu CZECHOSLOVAK GROUP v roce 2015 zaměstnávaly téměř 4000 osob a vygenerovaly tržby v hodnotě 13,6 mld. Kč. (sfr)