Internetovou televizi DIGI2GO lze nově zakoupit prostřednictvím internetového obchodu Alza. Jako bonus lze získat balíček SPORT s exkluzivním sportovním obsahem včetně přímých přenosů Premier League a španělské La ligy na šest měsíců zdarma.

Společnost DIGI CZ nově nabízí možnost pořídit si internetovou televizi DIGI2GO prostřednictvím internetového obchodu Alza.cz. Jako bonus dostanou zájemci balíček SPORT s exkluzivním sportovním obsahem včetně přímých přenosů Premier League a španělské La ligy na šest měsíců zdarma.

Zájemci k tomu potřebují set-top box Arris. Následně se musí zaregistrovat buď on-line, nebo prostřednictvím zákaznické linky DIGI CZ.

Pokud si touto cestou obstarají internetovou televizi DIGI2GO do konce letošního října, získají jako bonus balíček SPORT s exkluzivním sportovním obsahem včetně přímých přenosů anglické Premier League a španělské La ligy na šest měsíců zcela zdarma.

Přijímač Arris určený pro sledování DIGI2GO umožňuje příjem televizního signálu bez instalace paraboly či antény. Stačí pouze připojení k internetu.

Součástí balíčku SPORT je 7 sportovních kanálů, z toho je 6 programů v HD kvalitě.

Hlavním lákadlem pro všechny sportovní fanoušky jsou programy Digi Sport 1-3 HD, jež nabízejí exkluzivní přenosy z anglické Premier League, z druhé anglické nejvyšší soutěže Sky Bet Championship a ze španělské La Ligy.

digi-tv-fotbal-messi-ronaldo

Na své si ovšem přijdou i fanoušci ostatních sportů. Od nového roku na obrazovkách Digi Sport například přibudou exkluzivní přenosy z tenisového okruhu ATP včetně finálového Turnaje mistrů v Londýně.

Internetová televize DIGI2GO nabízí vedle exkluzivních sportovních přenosů i široký výběr programů pro celou rodinu, když téměř 40 programů je v HD rozlišení.

Zákazníci zároveň získají možnost sledování DIGI2GO až na dalších třech zařízeních (smartphone, tablet či PC).

digi2go-logo

Internetová televize rovněž umožňuje přehrání aktuálního pořadu od začátku, zpětné zhlédnutí, tedy možnost program kdykoliv zastavit, vrátit se zpět a přehrát jej znova. K dispozici je také archiv vysílání všech kanálů po dobu až 72 hodin a možnost nahrát si až 30 hodin programu na dobu 30 dní bez nutnosti připojení pevného disku.

Internetovou DIGI2GO nabízí společnost DIGI CZ od počátku září.

Internet i satelit

DIGI CZ je jediný televizní operátor v České republice, který programy mnoha televizních stanic přináší zákazníkům dvěma cestami – prostřednictvím internetového připojení i přes satelit.

Společnost na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV.

V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ je tak jediným čistě českým televizním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí firma v České republice. (sfr)