Satelitní DIGI TV bude nyní možné sledovat i prostřednictvím internetového připojení pod názvem DIGI2GO.

DIGI CZ, dosavadní provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, začal nabízet zákazníkům sledování programu i prostřednictvím internetového připojení pod názvem DIGI2GO. DIGI CZ je tak prvním televizním operátorem v ČR, který stejný obsah nabízí zákazníkům dvěma způsoby.

Celou programovou nabídku Nové DIGI TV včetně exkluzivních přenosů z anglické Premier League a Sky Bet Championship i španělské La Ligy a také tenisových turnajů ATP mohou diváci na svých televizorech sledovat v nejvyšší kvalitě prostřednictvím internetového připojení přes set-top box stejně jako přes satelit.

V ceně internetové televize DIGI2GO je i mobilní služba pro sledování všech pořadů na mobilních zařízeních – počítačích, tabletech či mobilních telefonech.

Více programů v HD kvalitě

Internetová televize DIGI2GO kopíruje stávající nabídku satelitní Nové DIGI TV, ale s větším počtem programů v HD kvalitě. Do konce září se v nabídce internetové televize objeví 40 HD kanálů.

Internetová televize DIGI2GO přináší vedle běžného sledování pořadů v reálném čase i všechny výhody současné moderní internetové televize – přehrání pořadu od začátku, archiv pořadů, tzn. sledování pořadů až 72 hodin zpětně, posun pořadu v čase či pozastavení pořadu nebo nahrávání pořadů v celkovém rozsahu 30 hodin na dobu 30 dnů.

Další nadstavbové služby a funkce jako je například půjčovna filmů/videotéka budou postupně přibývat.

DIGI2GO až na 4 zařízeních

Internetovou televizi DIGI2GO bude možné sledovat až na 4 zařízeních a to i bez set-top boxu. K jedné smlouvě na internetovou televizi DIGI2GO si lze objednat maximálně dva set-top boxy.

Podle počtu set-top boxů (0 až 2) pak může zákazník internetové televize DIGI2GO navíc bezplatně využívat ke sledování programu další 2 až 4 mobilní zařízení (s operačním systémem Android či iOS) včetně PC. Aplikace DIGI2GO je již nyní k dispozici ke stažení zdarma na portálech Google Play a App Store.

Digi2GO logo

Internetový set-top box do 2 dnů

Internetovou televizi DIGI2GO od společnosti DIGI CZ si mohou zákazníci objednat od 1. září za sníženou akční cenu 299 Kč za ZÁKLADNÍ balíček. Cena platí při objednání do 15. září a při uzavření smlouvy na 2 roky. Internetový set-top box k televizi doručí zákazníkům kurýrní služba do 2 pracovních dní od závazného objednání.

Zákazníci mají k dispozici ZÁKLADNÍ balíček a k němu rozšiřující balíčky SPORT, EXTRA a HBO nebo kompletní nabídku MAXI.

Internetovou televizi DIGI2GO je možné objednat i bez set-top boxu a zákazník pak může sledovat svou televizi jen na mobilních zařízeních.

Mobilní služba

Zákazníci, kteří mají (či si v budoucnu nově pořídí) hlavní připojení Nové DIGI TV přes satelit a nemají zájem o sledování TV přes internet pomocí set-top boxu, mohou využívat internetovou televizi DIGI2GO ve verzi pouze pro mobilní zařízení (tzv. mobilní služba DIGI2GO).

Stačí, když si provedou změnu a přejdou na ZÁKLADNÍ balíček pro „kombinované vysílání“, který stojí 349 Kč měsíčně. Rozšíření satelitního příjmu Nové DIGI TV o možnost sledování na mobilních zařízeních tak bude stávající zákazníky stát pouze 50 Kč měsíčně.

„Zákazníci, kteří si pořídí internetovou televizi DIGI2GO spolu s DIGI internetem, budou cenově dále zvýhodněni a mohou ušetřit až 200 Kč měsíčně, podobně jako je tomu již dnes pro kombinaci satelitu a DIGI internetu. Není to však podmínkou. Naše internetová televize bude fungovat všem zákazníkům s kvalitním internetovým připojením nezávisle na jeho poskytovateli,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

DIGI TV vysílá už 10 let

Společnost DIGI CZ působí na českém trhu od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV.

V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP.

DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou, exkluzivními programy a výhradními právy k řadě prestižních sportovních soutěží.

DIGI CZ je jediným čistě českým televizním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR. (sfr)