Začíná fotbalová Liga mistrů i Evropská liga. Telly divákům nabídne desítky přímých přenosů. (Ilustrační foto).

Začíná fotbalová Liga mistrů i Evropská liga. Televize Telly divákům nabídne desítky přímých přenosů. Fotbalové fanoušky čekají atraktivní utkání. V úterý 19. září startuje skupinová fáze Ligy mistrů, od čtvrtka pak fanoušci mohou sledovat Evropskou ligu, do které se probojovala Sparta i Slavia.

Nejprestižnější fotbalová soutěž světa má před sebou skupinovou fázi, která potrvá až do 13. prosince. Los Ligy mistrů určil zajímavé čtveřice, když například ve skupině F budou o postup bojovat Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, AC Milán a Newcastle.



Ve skupině A na sebe narazí Manchester United, Bayern Mnichov, FC Kodaň a Galatasaray Istanbul.

Přenosy z Ligy mistrů s českým komentářem mohou diváci sledovat na kanálech Premier Sport 1, Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

V úterý 19. září uvidí diváci na kanálu Nova Sport 3 duel AC Milán – Newcastle United (od 18:00 hod), na který navazuje zápas FC Barcelona – Royal Antverpy.

Stanice Nova Sport 4 pak vysílá zápasy BSC Young Boys – RB Lipsko a večerní Manchester City – Crvena Zveda.

Na kanálu Premier Sport 2 začíná ve 20:20 hodin atraktivní utkání PSG – Borussia Dortmund.



Následující den čeká diváky dalších šest zápasů, například duel Bayernu Mnichov a Manchesteru United.

„Podle našich statistik jsou klíčové zápasy Ligy mistrů nejsledovanějšími sportovními přenosy v rámci všech dostupných sportovních přenosů,“ doplnil ředitel marketingu Telly Jan Schöppel.

Začíná i Evropská liga

Ve čtvrtek 21. září začíná rovněž skupinová fáze Evropské ligy. Sparta Praha se na Letné utká s kyperským Arisem Limassol, Slavia se pak představí v Ženevě proti domácí Servette.

Zápas Slavie lze sledovat od 18:20 na programu ČT Sport, od 20:45 hodin na kanálu Sport1 začíná přenos zápasu pražské Sparty.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC.

Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)