Digitální televize O2 TV posiluje svůj sportovní obsah. Vedle kompletní FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů UEFA nebo hokejové extraligy přidává novou stanici Premier Sport.

Digitální televize O2 TV posiluje svůj sportovní obsah. Vedle kompletní FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů UEFA nebo hokejové extraligy přidává novou stanici Premier Sport, která odvysílá stovky přímých přenosů z nejprestižnější fotbalové ligy světa – anglické Premier League.

Diváci se na Premier Sportu dočkají i dalších dvou ostrovních soutěží – druhé nejvyšší anglické Championship a skotské Premiership. Nový kanál zahájí své vysílání již v pátek 9. srpna.

„Zařazením kanálu Premier Sport s anglickou Premier League potvrzuje O2 TV své jedinečné postavení na trhu. Pouze diváci O2 TV mohou od teď sledovat nejžádanější fotbalové soutěže, jako je Premier League, kompletní Liga mistrů UEFA nebo všechny zápasy z FORTUNA:LIGY. Bezkonkurenční obsah doplňuje také hokejová extraliga, galavečery MMA nebo tenisový okruh WTA,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu společnosti O2.

Na výrobě nové fotbalové stanice se budou podílet i zkušení komentátoři O2 TV Sport, kteří svým hlasem doprovodí vybrané přímé přenosy. Vlastníkem televizní licence na kanál Premier Sport je společnost DIGI Slovakia.

K vysílání Premier League v O2 TV se vyjádřil také legendární fotbalista Vladimír Šmicer.

„Diváci O2 TV se mají rozhodně na co těšit. Premier League je podle mého názoru jedna z nejlepších lig na světě. Dlouhodobě si udržuje vysokou kvalitu, je náročná a hodně vyrovnaná. Já budu samozřejmě držet palce Liverpoolu, aby se konečně dočkal vytouženého titulu,“ prozradil Vladimír Šmicer, který právě s Liverpoolem dokázal vyhrát Ligu mistrů, Pohár UEFA nebo evropský i anglický Superpohár.

Fanoušci ostrovního fotbalu uvidí v nadcházející sezoně tisíce hodin živých přenosů z Premier League, anglické Championship nebo skotské Premiership. Chybět nebudou ani studia k top zápasům, zajímavé magazíny nebo pravidelné souhrny a reprízy.

První přímý přenos je naplánován na pátek 9. srpna, kdy se od 20:55 hodin představí Liverpool a nováček soutěže Norwich City. Hned v úvodním kole si diváci užijí i ostře sledovaný šlágr mezi Manchesterem United a londýnskou Chelsea, který se odehraje v neděli 11. srpna od 17:25 hodin. (sfr)