Pogba by chtěl odejít z Manchesteru United. Jisté už je, že nepřestoupí do Juventusu.

Juventus Turín nemá zájem o Paola Pogbu z Manchesteru United. Pogba by chtěl z Manchesteru odejít. Ve hře o francouzského fotbalistu tak zůstává Real Madrid. Juventus namísto Pogby preferuje získání Rabiota z PSG. 

Italský fotbalový mistr Juventus Turín nemá zájem o Paula Pogbu. Namísto něho se pokusí získat Adriena Rabiota z pařížského PSG. Potvrdil to sportovní ředitel „Staré dámy“ Fabio Paratici.

Vyvrátil tím spekulace, podle kterých by se záložník Manchesteru United mohl v létě vrátit do Juventusu.

„Oba jsou skvělí hráči. Pogba u nás strávil mnoho let, vyrůstal tu a máme ho rádi, ale je hráč Manchesteru United. O Rabiota mají zájem i jiné kluby, takže musíme zabojovat. Sledujeme však i další potenciální posily,“ prohlásil Paratici.

Do Juventusu se například vrátí Gonzalo Higuaín, který byl na ročním hostování v Chelsea.

„Ještě jsem s ním nemluvil. Je to kmenový hráč Juventusu a já ho tu rád přivítám,“ podotkl nový trenér Juventusu Sarri.

Paul Pogba má za sebou nejlepší sezonu za dobu tříletého působení na Old Trafford. Pogba se však nechal slyšet, že by preferoval odchod z klubu a novou výzvu.

První se ozval Real Madrid. Zinédine Zidane staví nové mužstvo a Pogba by prý v jeho týmu měl místo.

„Za tři roky v Manchesteru jsem si užil pár dobrých chvil a taky nějaké horší. Myslím, že mám za sebou nejlepší sezonu v United a je správný čas na to, aby přišla nová výzva někde jinde,“ uvedl Pogba.

povzbudil zájemce o jeho služby, že by se změně dresu nebránil. „Určitě bych se nebránil tomu zahrát si jinde,“ vzkázal z turné po Asii.

Prosakují informace, že pokud by Manchester prodal Pogbu (mluví se o částce 150 milionů liber), mohli by se do United stěhovat Harry Maguire z Leicesteru (80 milionů liber) nebo Aaron Wan-Bissak z Crystal Palace (70 milionů liber). (sfr)

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.